El FC Palafrugell es retroba amb la victòria al derbi

Escrit per el 13 de Febrer de 2022

• Els blanc-i-negres tornen a sumar els tres punts després de dos mesos a casa
  • Ara, els de Jordi Codina ocupen de nou la novena posició
  • La Sauleda i la resta d’equips palafrugellencs també han puntuat aquesta jornada 19

Dissabte d’alegries per al futbol palafrugellenc. Després de justament dos mesos de la darrera victòria del FC Palafrugell, el Josep Pla i Arbonès ha tornat a ser l’escenari on el club s’ha retrobat amb els tres punts emportant-se el cinquè i penúltim derbi baix-empordanès de la primera fase del subgrup 1B de Segona Catalana per 2 a 0 contra el Sant Feliu de Guíxols.

Amb Albert Buendia dirigint la banqueta a causa de la sanció per veure la targeta vermella a Tossa de Jordi Codina, posava el primer gol de la tarda Joel Ferré al minut 12 de partit, acumulant ja nou dianes en 18 partits com a setè màxim golejador del grup, empatant el registre que va deixar José Heredia abans de marxar aquest curs i marcant en els últims sis enfrontaments. Així, la primera meitat anava al descans amb l’1 a 0.

En la represa, Badre Eddine va allargar la distància al marcador en favor els blanc-i-negres i estrenant el seu compte personal de gols aquesta temporada a casa -va marcar a Tordera el primer- (56′), contestant al penal errat per part del conjunt ganxó tres minuts abans, i gràcies a altres intervencions del porter, Roger García.

Els palafrugellencs s’han fet forts a casa i han trencat la ratxa de tres derrotes consecutives, exhibint superioritat davant l’equip rival i demostrant la molt bona adaptació de les noves incorporacions. Precisament, el central, Atik Dahmani, ressaltava després del duel la ràpida dinamització dins la plantilla per part dels nous fixatges:

L’Atik ha vingut procedent del Jafre / ALBA CABRERA

A més, Dahmani demostrava l’eufòria de l’equip en guanyar de nou a casa i creu que mereixien un resultat més ampli:

El defensor considera que els palafrugellencs van tenir moltes ocasions / ALBA CABRERA

Amb només tres jornades més per davant abans que s’acabi la primera fase, Atik assegura que l’equip anirà a treure els màxims punts possibles la pròxima jornada al camp del Blanes, i també contra la resta d’equips (Begur, Cal Aguidó):

Els dos equips de la localitat blanenca es disputen amb el Cassà la segona i tercera plaça de la classificació / ALBA CABRERA

Per tant, després de sumar els tres punts, ara el Palafrugell és novè a la classificació amb 20 punts (sis victòries, dos empats i 11 derrotes), deixant per sota al Sant Feliu de Guíxols, a la Unió Girona i al Quart que té dos partits pendents, ajornats per la Covid-19. En l’avantpenúltima jornada 20, Blanes – Palafrugell dissabte 19 de febrer a les 17 hores.

Per la seva part, la Sauleda i la resta d’equips palafrugellencs també han puntuat aquesta jornada 19.