La Sauleda empata amb el Sils, però continua forta

Escrit per el 14 de Febrer de 2022

• El conjunt taronja va quedar 3-3 amb el Sils, quart classificat
  • Els d’Alex Sepu són ara vuitens de 18, però a només sis punts del líder, el Calonge

Aquest dissabte, després d’haver jugat el FC Palafrugell el seu partit corresponent a la jornada 19, va ser el torn de la Sauleda al Josep Pla i Arbonès. L’equip taronja ha aconseguit emportar-se un punt a casa contra el Sils, empatant 3 a 3, tot i que van dominar la major part del temps els palafrugellencs.

Els locals es van avançar amb un gol matiner de Xavi Mora al minut 10 del duel, que també a la mitja hora d’enfrontament va posar el 2 a 0 (30′) amb un doblet que el situa com a màxim tercer golejador del grup 18 de Tercera Catalana amb 13 dianes en 15 partits disputats. Jonathan Tortoras va posar des del punt de penal el primer per als de La Selva al minut 36, però Tito (Albert Moreno), va marcar el tercer de la Sauleda abans del descans (44′).

A la segona meitat, el Sils va aconseguir empatar el resultat gràcies a José Juan Fuentes (68′) i a Pol García (80′), i tornar a remuntar no va ser possible per als palafrugellencs, ja que el porter rival, Mario Coronado, va tenir un parell de bones intervencions.

Un punt que va saber insuficient al tècnic Alex Sepu, després d’haver assaborit els tres i tenir el domi de l’enfrontament fins a la meitat del segon temps, veient la targeta vermella després de la segona diana del conjunt rival:

L’entrenador taronja lamentava no haver guanyat / ALBA CABRERA

Tot i no haver aconseguit la victòria a casa, la Sauleda acumula dues jornades consecutives sumant, després d’haver guanyat l’anterior a la Penya Bons Aires (3-4) i haver-li fet perdre el lideratge en favor del Calonge. Malgrat això i estar a només sis punts del primer classificat, Sepu explica que l’objectiu era salvar la categoria i sumar el màxim possible:

La Sauleda està a només dues victòries de la primera posició tot i ser vuitena a la classificació / ALBA CABRERA

La pròxima jornada, l’equip taronja es desplaça a Santa Coloma de Farners i l’Alex admet que jugar fora de casa és més difícil:

En la primera volta, la Sauleda va guanyar el Farners B per 4 a 0 / ALBA CABRERA

Així, ara els palafrugellencs són vuitens a la classificació amb 32 punts (10 victòries, dos empats i set derrotes) i jugaran dissabte 19 de febrer a les 16 hores a domicili contra el Farners B.

A part de la Sauleda i el Palafrugell, aquesta jornada 19 ha estat molt positiva perquè tots els equips del poble han aconseguit sumar punts. Al grup 29 de Quarta Catalana, La Punxa ha guanyat al líder, el Monells, per 4 a 3 al Camp del Gregal i el Mas Mascort ha empatat sense gols a Camallera (0-0).

Per tant, ara els blaus acumulen quatre jornades seguides sumant de tres en tres i són sisens (de 16) amb 10 victòries, un empat i cinc derrotes i un partit menys. Mentrestant, els vermells continuen desens, ara amb cinc victòries, cinc empats i set derrotes.