El FC Palafrugell guanya al Quart i trenca la mala ratxa

Escrit per el 12 de Desembre de 2021

• Els blanc-i-negres s’han emportat els tres punts després de cinc jornades consecutives sense sumar cap punt
  • Amb un doblet de Jose Heredia, els palafrugellencs tornen a conèixer la victòria
  • En l’inici de la segona volta de la primera fase del subgrup 1B de Segona Catalana, l’equip és ara vuitè a la classificació de 12.

Aquest dissabte, el FC Palafrugell ha aconseguit trencar la mala dinàmica de cinc jornades consecutives sense sumar cap punt i ho ha fet davant el Quart per 2 a 0 a l’estadi Josep Pla i Arbonès. En l’inici de la segona volta de la primera fase del subgrup 1B de Segona Catalana (jornada 12), els palafrugellencs han aconseguit, després del descans pel pont de desembre, capgirar la dinàmica negativa que acumulaven en les darreres jornades.

Amb la tornada de Juanito a la titularitat, ja recuperat de la seva lesió, els blanc-i-negres han tornat a la senda de la victòria a casa, amb el que ara sumen un total de cinc triomfs i set derrotes.

Els palafrugellencs van plantejar un partit de tu a tu, conscients de la importància de fer net per a la segona volta i es van imposar al marcador ja al minut 4 amb el primer gol del doblet que José Heredia aconseguiria al 44′, tot just abans que s’acabés la primera meitat. Durant la segona part, el resultat no va canviar, tot i que el conjunt de Palafrugell va continuar dominant el partit i va tenir alguna bona ocasió més.

Amb aquest doblet, Heredia es col·loca com a segon màxim golejador del grup, amb 8 gols en 12 enfrontaments. Una alegria individual per aquest davant, però també un duel guanyat que anima l’alegria de tot el col·lectiu, tal com ha explicat el migcentre ofensiu, Yassine, en acabar el match:

El jugador admet que tot l’equip ja tenia ganes de tornar a guanyar / ALBA CABRERA

En aquest sentit, el futbolista també explica que han aconseguit millorar les accions a pilota aturada, tant ofensiva com defensivament:

Yassine destaca la millora en aquest aspecte en els darrers entrenaments / ALBA CABRERA

De cara al pròxim enfrontament, el migcentre recorda que ja van fer un bon partit a casa contra el Farners, al que ja han guanyat aquest curs per 2 a 1:

Yassine ha donat èmfasi a la victòria aconseguida en l’anada / ALBA CABRERA

Per tant, el dissabte 18 de desembre, els palafrugellencs jugaran a les 16 hores al Municipal de Santa Coloma de Farners el darrer partit d’aquest 2021. Per la seva part, en aquesta dotzena jornada també podeu consultar els resultats de la Sauleda, el Mas Mascort i La Punxa.