Title

Artist

El FC Palafrugell empata amb el Cassà però continua líder

Escrit per el 3 d'Abril de 2022

Aquest dissabte, el FC Palafrugell ha aconseguit empotar-se un punt davant el Cassà al Josep Pla i Arbonès (0-0). Els de Jordi Codina donen per bo un empat davant el favorit del subgrup per la permanència 1.2. de Segona Catalana en aquesta segona jornada (de sis), i un balanç positiu en les tres disputes contra aquest club aquesta temporada d’una victòria i dos empats.

Així, ara el conjunt blanc-i-negre comparteix la primera plaça que va aconseguir al primer partit amb el Besalú amb quatre punts, després que hagi guanyat a Roses per 1 a 4. Respecte a l’enfrontament al municipal palafrugellenc, ha estat un duel molt marcat pel vent de Tramuntana. De fet, durant la primera meitat, cap dels dos equips va poder arribar a encarar porteria. A la represa, els dos equips estaven més actius a la recerca del gol, però ambdós es van quedar sense marcar i els darrers 10 minuts, els palafrugellencs van jugar amb 10 després de l’expulsió de Souley.

Tot i la igualtat sobre la gespa, el defensa Albert Freixa destaca que el Palafrugell va dominar més la possessió:

En general, el partit va ser poc vistós en les àrees petites / ALBA CABRERA

També, Freixa assegura que l’equip se sent satisfet amb haver empatat contra el Cassà:

Un triomf i dos empats aquest curs favorables al Palafrugell contra aquest equip de La Selva / ALBA CABRERA

De cara a la tercera jornada per salvar la categoria a Besalú, el defensor blanc-i-negre assegura que també serà un partit complicat:

El Besalú ve de golejar al camp del Roses / ALBA CABRERA

Per tant, el pròxim dissabte 9 d’abril es jugarà el Besalú-Palafrugell a les 16h (tercera jornada de la segona fase).

RESULTATS DELS ALTRES EQUIPS PALAFRUGELLENCS

Per la seva part, l’AD Sauleda ha aconseguit tornar a puntuar aquest dissabte, guanyant a Caldes de Malavella per 0 a 1. Ara, el conjunt taronja continua a la novena posició amb 40 punts (12 victòries, quatre empats i vuit derrotes en 24 jornades, pendents de recuperar el partit contra el Cristinenc -ajornat de nou per la pluja-) al grup 18 de Tercera Catalana.

D’altra banda, al grup 29 de Quarta Catalana, el Mas Mascort ha descansat i el duel entre La Pera i La Punxa ha quedat suspès també per la pluja. Així, mentre que el conjunt vermell és novè amb 27 punts (set victòries, sis empats i nou derrotes en 22 enfrontaments), l’equip blau manté la tercera plaça, a 10 punts del líder -el Monells– però amb dos partits menys i 43 punts (14 victòries, un empat i cinc derrotes en 20 duels).