El FC Palafrugell comença la fase de permanència guanyant al Roses

Escrit per el 27 de Març de 2022

• Primera victòria dels palafrugellencs en quatre jornades
  • Ara, són primers del nou subgrup 1.2
  • El pròxim dissabte tornen a jugar a casa contra el Cassà

Aquest dissabte, el FC Palafrugell ha iniciat amb bon peu la segona fase per la permanència al subgrup 1.2 de Segona Catalana i ha guanyat al Josep Pla i Arbonès per 2 a 1 al Roses en una tarda on va ploure a estones. Després que els punts acumulats de la primera fase no serveixin, ara el conjunt blanc-i-negre és el primer del seu grup de quatre en haver aconseguit la primera victòria, ja que el Cassà i el Besalú han empatat 1 a 1 a l’estadi besaluenc de Can Surós.

Albert Freixa va obrir la llauna al minut 4 de partit al camp palafrugellenc, rematant de cap un centre que venia des d’un servei de cantonada, marcant així el gol més matiner per part dels blanc-i-negres aquesta temporada. Només sis minuts després, Joel Ferré anotava el seu dotzè gol al seu compte personal aquest curs (10′), per continuar essent el màxim golejador de l’equip, encadenant set partits seguits marcant, i així va allargar la distància al marcador i va deixar clar el domini dels locals durant els primers minuts.

El fet és que, tenint controlat el duel, els palafrugellencs es van relaxar i Soleiman Batis va marcar l’únic gol per al Roses (27′), deixant que el partit marxés al descans amb aquest resultat i havent trencat el domini dels blanc-i-negres. A la segona meitat, els de Jordi Codina van tenir més ocasions de cara a la porteria que el rival, però no les van poder transformar.

Amb aquest nou triomf, Juanito Aznar ha valorat l’enfrontament i el grup on està ara el Palafrugell:

El Roses i el Palafrugell no havien competit junts des de la temporada 2017-18 / ALBA CABRERA

Respecte al fet que la segona fase només són sis enfrontaments directes, el lateral esquerre palafrugellenc comenta que l’equip els han preparat com si fossin finals:

D’aquest grup de quatre on està el FC Palafrugell, descendirà el darrer classificat / ALBA CABRERA

De fet, de cara al pròxim enfrontament de nou a casa però contra el Cassà, Juanito emfatitza el bon nivell d’aquest rival:

Aquest equip de La Selva va quedar quart al subgrup 1B de la primera fase, però el conjunt blanc-i-negre li va guanyar a casa a l’anada i va empatar a domicili a la tornada / ALBA CABRERA

El pròxim dissabte a les 16.45 h al Josep Pla i Arbonès, segona jornada per la permanència, Palafrugell-Cassà. Per la seva part, la Sauleda, La Punxa i el Mas Mascort continuen la seva temporada regular a Tercera i Quarta Catalana, respectivament.