La Sauleda empata amb l’Anglès a casa, però puja a la vuitena plaça

Escrit per el 27 de Març de 2022

• En la jornada 24, tot i que el conjunt taronja només va sumar un punt al Josep Pla i Arbonès, pugen una posició a la classificació.
  • La Punxa va descansar.
  • El Mas Mascort va perdre al Camp del Gregal contra el Medes-Estartit.

Del partit del Palafrugell, aquest dissabte a l’estadi Josep Pla i Arbonès es va passar al de l’AD Sauleda. Continuant en la jornada 24 del grup 18 a Tercera Catalana, en aquesta ocasió, el conjunt taronja no va poder passar de l’empat a 4 contra l’Anglès. Malgrat només sumar un punt a casa, el conjunt dirigit pels germans “Sepu” ha escalat una posició a la classificació i ara ocupen la vuitena plaça.

Un duel molt intens entre dos rivals separats només per un punt i dues posicions a la general, i on els palafrugellencs van tenir l’absència de seu màxim golejador, Xavi Mora, d’Erik i del primer entrenador, Alex Sepu, tots per sanció. Angel Rivera va propiciar que arribés la primera diana del partit per als locals (14′), ja que al porter rival se li va escapar la pilota i va pujar al marcador. Però només dos minuts després, Eduard Cruz empatava l’enfrontament (16′) a manera de contestació, i Dani Gómez no podia fer res per evitar-ho. I abans del descans (42′), Victor Alvés posava per primera vegada a l’Anglès per sobre al marcador (1-2).

En la represa, ja sense míster a la banqueta perquè Marc Sepu havia estat expulsat per doble groga, la Sauleda va tirar del partit. Adrià Ortega va posar el 2 a 2 (60′) i Jordi Plana va posar de nou per davant en el marcador als locals (62′). Llavors, Josep Muniesa, màxim golejador de l’Anglès i del grup, va marcar el 3-3 de nou (65′). Rivera va firmar el seu doblet per al 4 a 3 (67′), però Muniesa també va aconseguir el seu per aconseguir que l’enfrontament terminés en taules (89′) en l’últim sospir de la nit.

Després de tot el patiment, Ortega reconeixia que hi havia un sentiment amarg en la plantilla taronja, ja que havien dominat al marcador la major part del partit i no van poder guanyar:

L’objectiu de salvar la categoria ja el té assolit, i ara des de la Sauleda volen mirar amunt / ALBA CABRERA

Acumulant ara una ratxa de tres jornades seguides sense guanyar pe`ro amb dos empats, el 9 de l’equip taronja insisteix que no poden rendir-se, ara ja lluny de la zona de descens, i destaca que aquesta setmana tenen dos partits; dimecres contra el Cristinenc, ajornat de la jornada 22, i dissabte Caldes de Malavella):

Queden per davant 9 jornades al grup 18 de Tercera Catalana / ALBA CABRERA

En una setmana exigent per a la Sauleda, el davanter reafirma que han de tornar a la senda de la victòria:

L’equip taronja es troba només a sis punts de la cinquena posició i per al següent partit ja tornaran Erik, Mora i el primer entrenador, l’Alex / ALBA CABRERA

Per la seva part, al grup 29 de Quarta Catalana, La Punxa ha descansat i el Mas Mascort ha perdut 1 a 2 al Camp del Gregal contra el Medes-Estartit. Així, amb un partit menys, els blaus són tercers a la classificació (43 punts, amb 14 victòries, un empat i cinc derrotes i acumulant vuit jornades consecutives sumant de tres en tres) a set punts dels líders empatats a punts, Monells i Sarrià de Ter. D’altra banda, el conjunt vermell-i-negre són novens (de 16) amb 27 punts (set victòries, sis empats i nou derrotes).