Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El carrer Torres i Jonama serà de sentit únic

Escrit per el 9 d'Octubre de 2019

  • Pau Lladó confirma que les millores de la senyalització començaran aquest diumenge al vespre.
  • El tram entre el carrer Girona i la plaça del Mil·lenari deixarà de ser de doble sentit.

Pau Lladó, regidor de mobilitat de l’Ajuntament de Palafrugell ha confirmat que aquest diumenge començarà el repintat del carrer Torres i Jonama. A més, ha avançat a Ràdio Palafrugell que el tram entre el carrer Girona i el giratori del Mil·lenari (rotonda del BP) deixarà de ser de doble sentit. Per tant, el carrer Torres i Jonama serà de sentit únic.

La principal actuació que començarà aquest diumenge serà la de fer el carrer unidireccional. A més, però, també es posarà el focus en millorar la visibilitat dels passos de vianants, així com instal·lar la senyalització vertical petinent. Pau Lladó, ha explicat que totes aquestes actuacions es fan amb un únic objectiu: millorar la seguretat d’aquesta via.

Al mateix temps, s’invertirà el sentit de l’últim tram del carrer Marçal de la Trinxeria, entre els carrers Torroella i Mestre Sagrera. Així, els cotxes que fins ara sortien per Torres Jonama tindran una alternativa de sortida en sentit oest.

D’altra banda, el regidor de mobilitat també ha volgut remarcar que les accions que es duran a terme s’han pres a consciència. Així, hi ha estudis previs que avalen els canvis.

No obstant això, Lladó també ha deixat entreveure que encara hi ha decisions pendents de prendre. Aquestes estan supeditades al comitè estratègic de mobilitat que es reunirà demà. Per altra banda, aquesta actuació al carrer Torres i Jonama començarà amb el repintat dels passos de vianants. A més, Pau Lladó destaca que també se centraran en posar la senyalització vertical.

El regidor de mobilitat també ha afirmat que s’ha parlat amb els i les residents de la zona per informar de les actuacions que es faran.

Millores pensant en les bicicletes

D’altra banda, Pau Lladó també ha avançat més detalls al voltant d’aquesta actuació. Així, la reforma preveu que el Torres i Jonama sigui una via de zona 30. Per tant, serà un via en el que les bicicletes hi tindran pioritat.

Així doncs, aquest diumenge al vespre començaràn les millores al Torres i Joanama. Es començarà amb el repintat del ferm i la millora de la senyalització vertical. A més, aquesta actuació preveu que el carrer Torres i Jonama serà de sentit únic.


Opinions dels lectors
  1. toni el 9 d'Octubre de 2019 a les 17:02

    i les bicis seguiran circulant per la vorera i contra sentit com ara? o la poicia que se salta l’stop de la bascula (ahir a les 7:30 aprox) farà algo?

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).