Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Repintat de l’avinguda Pompeu Fabra

Escrit per a 10 de Setembre de 2019

  • Les millores en la senyalització horitzontal han tingut un cost de 30 mil euros

Des de l’Ajuntament de Palafrugell s’ha repintat l’avinguda Pompeu Fabra. Per Pau Lladó, regidor de Serveis, Mobilitat i Règim Interior aquesta “era una actuació prioritària, ja que aquesta és una via amb un volum de trànsit molt important”.

L’avinguda Pompeu Fabra de Palafrugell és una de les vies per les que hi circulen més vehicles del municipi. Per això, des de l’àrea de Mobilitat aquests dies s’està millorant la pintura de la senyalització horitzontal. Pau Lladó destaca que hi havia, per exemple, passos de vianants que no eren visibles.

D’altra banda, pel que fa a la tècnica que s’ha utilitzat en el repintat de l’Avinguda de Pompeu Fabra és una pintura antilliscant i de llarga durabilitat.

Des de l’oposició, l‘estat d’alguns carrers de la vila ha estat motiu de crítica cap al govern d’Esquerra Republicana. En aquest sentit, Lladó afirma que es faran més actuacions de millora emmarcades dins del pla de mobilitat i del pla director de la bicicleta.

Actualment des de les àrees de serveis i mobilitat s’estan preparant els pressupostos de l’any 2020. Així, en els propers mesos es podran donar detalls de futures accions que es duran a terme des d’aquestes àrees de l’Ajuntament. No obstant això, Lladó ha avançat que un cop finalitzin les obres dels carrers Sant Ramon, Manufactures del Suro, Cervantes i Progrés es posaran en contacte amb els veïns i comerços per arribar a un consens de com pacificar la zona centra de Palafrugell.

El cost total d’aquesta actuació que s’ha vist interrompuda per la pluja és de 30 mil euros.

Repintat de l'avinguda Pompeu Fabra
Senaylització de l’actuació que afecta aquests dies l’avinguda Pompeu Fabra

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *