Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Així ha quedat el carrer Torres i Jonama

Escrit per el 19 d'Octubre de 2019

Tot el carrer Torres i Jonama ja és de direcció única. Aquesta artèria viària central de Palafrugell es converteix així en una via d’una única direcció. A més, passa a ser “zona 30” i a la que no poden accedir vehicles de més de 6,5 tones.

El nou carril és ara d’ús compartit de vehicles i bicicletes, on aquestes últimes hi tenen prioritat. També s’ha invertit el sentit de l’últim tram del carrer Marçal de la Trinxeria, entre els carrers Torroella i Mestre Sagrera. Aixi, els cotxes que fins ara sortien per Torres Jonama tenen una alternativa de sortida en sentit oest. D’altra banda, tots els vehicles que surtin de l’aparcament soterrat situat al costat de la fàbrica J. Vigas poden girar en direcció al carrer Girona.

El canvi en aquesta artèria viària central de Palafrugell té com a objectiu millorar la seguretat dels vianants i dels conductors. Recordem que Pau Lladó, destacava a Ràdio Palafrugell que aquest era un punt amb un alt índex d’accidents. A més a més, amb el nou repintat s’han fet més grans les places d’aparcament del carrer.

Nova passa per implementar el Pla Director de la Bicicleta

Aquesta mesura al carrer Torres i Jonama és una de les que ja es contemplava en el Pla Local de Seguretat Viària de Palafrugell realitzat pel Servei Català de Trànsit. D’altra banda, aquest procés de canvi s’ha iniciat amb la finalitat de poder avançar en el Pla Director de la Bicicleta, oferint nous espais per accedir amb aquest vehicle a la trama urbana. En aquesta línia, durant els propers mesos està previst realitzar la primera fase d’aquest Pla. Així ho avançava Pau Lladó, regidor de mobilitat a Ràdio Palafrugell.

Així doncs, ja podeu observar com ha quedat el carrer Torres i Jonama després del repintat.

Així ha quedat el carrer Torres i Jonama
Cruïlla amb el carrer Girona a on abans es podia girar a la dreta

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).