Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Martí Gironell a la Biblioteca de Palafrugell

Escrit per el 2 de Juny de 2021

  • Conversem amb Joan Soler, director de la Biblioteca de Palafrugell, sobre les dues primeres activitats de l’agenda de juny.
  • D’entre elles, destaca la presència del professor Salvador Oliva, l’autor Martí Gironell i de l’activista cultural Guillem Terribas.

Com acostuma la nostra sintonia, fem un repàs de l’agenda d’activitats programades per la Biblioteca. Destaca la presència de Martí Gironell per presentar Paraula de jueu al pati de la Biblioteca de Palafrugell.

En primer lloc, en Joan Soler presenta l’activitat que conclou el Club de Lectura Clàssics Catalans d’enguany. Amb una selecció de textos de Josep Carner. A càrrec de Salvador Oliva, professor jubilat de la Universitat de Girona.

Sobre l’activitat, l’any 2020 va ser l’any Carner i no es va poder celebrar a causa de la pandèmia de la COVID-19. Amb la intenció de no deixar córrer l’any que commemora un escriptor com Josep Carner, l’activitat tindrà lloc el dijous 3 a les 19 h.

Martí Gironell presenta Paraula de jueu

D’altra banda, en Joan Soler presenta l’activitat programada per divendres 4 a les 19h. L’autor Martí Gironell presentarà Paraula de jueu (Columna 2020), si la meterologia ho permet al pati de la Biblioteca de Palafrugell. A més, comptarà amb la presència de l’activista cultural Guillem Terribas.

Biblioteca de Palafrugell

Per concloure, contactem amb l’autor Martí Gironell. Qui a banda de presentar l’activitat, comparteix una sinopsi de la seva darrera obra; Paraula de Jueu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).