Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Font i els dies de la Maria Mercè Cuartiella

Escrit per a 25 de Febrer de 2021

  • Demà dijous a les 19 h el Club de Lectura Narrativa de la Biblioteca de Palafrugell comentarà l’obra en una sessió en línia.
  • En David Figuerola i en Joan Soler seran els coordinadors de l’activitat.
  • Conversem amb la Mercè Cuartiella, autora de la Font i els dies. per conèixer amb més detall La Font i els dies.

La nostra sintonia, amb l’ajuda de la Biblioteca de Palafrugell, estableix contacte amb la Maria Mercè Cuartiella. L’autora de l’obra La Font i els dies que es comentarà demà en la pròxima sessió en línia del Club de Lectura Narrativa coordinat per David Figuerola i Joan Soler.

En primer lloc demanem a l’autora que comparteixi amb l’audiència la sinopsi del llibre La font i els dies. Un recull de 16 contes on diversos personatges duen a terme les seves vides quotidianes en un entorn compartit.

Tot seguit preguntem a Cuartiella sobre el perfil dels personatges.

La font és el que simbolitza el moviment circular de l’aigua, com a símbol del pas del temps que es reflecteix en els relats dels diferents personatges.

Pel que fa a la font de la coberta, és la font de l’estació de Figueres, ciutat on la Mercè viu. Aquest punt arquitectònic de la ciutat que més agrada a l’autora, forma part del seu itinerari diari.

La vida quotidiana i els seus problemes

La finalitat de l’obra és exposar l’interès per la vida quotidiana i els problemes que aquesta presenta. D’aquesta manera, el lector s’identifica amb els fets, o aprèn altres punts de vista per afrontar noves situacions.

“Jo sempre vull que quan escric un compte o una novel·la, el lector tingui la sensació que aquella realitat que s’explica en el relat, podria ser real.”

Maria Mercè Cuartiella

Per concloure, en Joan Soler director de la Biblioteca de Palafrugell, ens recorda l’activitat en línia del Club de Lectura Narrativa que tindrà lloc demà a les 19 h. Al 972 30 48 09 us proporcionarán l’enllaç a la reunió.

I per completar la informació sobre l’autora, en Joan Soler resumeix la trajectòria professional de la Maria Mercè.

A continuació adjuntem la conversa sencera amb la Maria Mercè Cuartiella, autora de La font i els dies.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *