Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Com afecta el coronavirus al Mercat de Palafrugell?

Escrit per el 17 de Març de 2020

  • Fem una volta pel Mercat de Palafrugell per parlar amb els operadors com estan vivint aquests primers dies de confinament.

Fem una volta pel Mercat municipal per conversar amb els parades de la fruita i la carn. Volem saber com afecta el coronavirus al Mercat de Palafrugell.

Ens expliquen que així com els dies previs a que es decretés el confinament hi havia més gent de l’habitual, a partir de dissabte i, sobretot, diuemenge, l’afluència de gent ha anat a la baixa. Ens ho explica la Isabel de “Fruites Sepu”.

En aquest sentit, també s’ha observat que hi ha menys parades de les habituals, respecte a les de la fruita i la verdura. En aquest sentit, els diversos paradistes amb els que hem conversat es mostren resignats davant de la situació.

D’altra banda, al mercat de la carn totes les parades eren obertes, tot i que tots els operadors atenien amb guants i, la majoria, amb mascareta. Des de la parada “Al teu gust”, de menjar per emportar, ens explica que han notat molt el confinament. “Ara la gent tendeix a comprar producte fresc perquè té més temps per cuinar” ens destaca la Hino.

No obstant això, el bar de l’interior del mercat, aquest sí que estava tancat. Per la seva banda, al mercat del peix només hi havia una parada oberta i la gent que hi feia cua, mantenia la distància de seguretat d’un metre i mig entre les persones.

Podeu escoltar el reportatge sobre com afecta el coronavirus al Mercat de Palafrugell al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).