Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Arriba el Casal Total 2021 de l’Aula de Teatre

Escrit per a 27 de Maig de 2021

  • Un dels coorganitzadors del Casal Total, en Dani Rebollo explica que inclou música, cinema i teatre per aquells infants interessat a experimentar les seves habilitats en l’art d’aquestes disciplines.

Amb la intenció de conèixer amb més detall el que es desenvoluparà aquest estiu a l’Aula de Teatre de Palafrugell, conversem amb en Dani Rebollo; qui conjuntament amb la Maribel Cano coorganitzen el Casal Total.

En primer lloc, en Dani Rebollo ens avança que el Casal Total engloba les disciplines de la música, el cinema i el teatre.

Sobre els orígens del casal, Rebollo declara que aquest neix amb la intenció d’ampliar l’oferta de casals d’estius de la vila. I alhora, fer-ho amb unes disciplines diferencials de les esportives o lúdiques tradicionals.

En aquest sentit, l’entrevistat defensa que les disciplines com el teatre no estan incloses en la formació reglada. Per tant, el Casal Total resulta una oportunitat per experimentar l’habilitat de l’alumnat amb aquestes disciplines.

Més infants que l’any passat

En comparació amb l’any passat, l’edició d’enguany pot acollir més alumnes. D’aquesta manera, des de l’organització esperen amb els braços oberts que es repeteixi la bona participació de les darreres edicions abans de la pandèmia.

Un altre punt important és que, tot i l’edat mínima de 6 anys per apuntar-se al casal, es tindran en compte les capacitats i ganes de l’alumne. Així ens ho explica en Dani Rebollo.

Casal Total

Les inscripcions al Casal Total es poden realitzar a través de l’adreça auladeteatre@gmail.com

Per concloure, preguntem a en Dani Rebollo sobre les seves sensacions després de la seva participació en l’espectacle l’Esperit de les Festes de Primavera.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *