Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Cap de setmana ennuvolat per Festes de Primavera

Escrit per a 21 de Maig de 2021

  • Com ja és tradició, durant les Festes de Primavera les previsions del temps sempre presenten un temps canviant.
  • En aquest sentit, Pascual preveu un cap de setmana ennuvolat però sense precipitacions fins diumenge a la matinada.

Com ja és tradició, durant les Festes de Primavera les previsions del temps sempre presenten un temps canviant. Tot seguit, en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit comparteix la previsió per aquest últim cap de setmana de maig. Un cap de setmana ennuvolat però sense precipitacions fins diumenge a la matinada.

Com a resum de la setmana, Pascual recorda que hem viscut un temps molt canviant seguint amb la dinàmica primaveral. Destacant que els vents han anat canviant de direccions i les temperatures han estat les indicades per l’època de l’any.

Entrant en la previsió d’aquest cap de setmana, durant al llarg del dia d’avui Pascual avança que continuarà el vent de Garbí fins al vespre. I en conseqüència, tot i la sensació del vent, pujaran les temperatures.

Cap de setmana ennuvolat però sense precipitacions

Segons les previsions de Pascual, durant el cap de setmana dominarà la tramuntana i baixaran un xic les temperatures. En aquest sentit, els núvols serán els màxims protagonistes durant els dos dies de Festes de Primavera.

Seguint amb la previsió, no s’esperen precipitacions fins a la matinada de diumenge. La qual comentarem dilluns en una nova connexió amb l’Observatori de l’Estartit.

Finalment, cal afegir que el nord del Cap de Begur serà el punt amb la mar més remoguda. A continuació, Pascual detalla que l’estat de la mar és conseqüència del vent de Garbí actual.

Per últim, preguntat sobre quan esdevindrà una pujada de les temperatures, en Josep Pascual avança que segons les previsions a partir de dimecres-dijous de la setmana entrant.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *