Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Sol intermitent amb vent de llevant

Escrit per el 18 de Maig de 2021

  • Conversem amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit per conèixer la previsió del temps d’aquesta setmana entrant.
  • D’entre la previsió, destaca el sol intermitent amb vent de llevant que viurem al llarg dels pròxims dies.

Un dia més coneixem la informació meteorològica de la mà d’en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit. Al llarg de l’entrevista, Pascual fa balanç del temps del darrer cap de setmana i avança la previsió per aquesta setmana entrant. D’entre la previsió, destaca el sol intermitent amb vent de llevant que viurem al llarg dels pròxims dies.

En primer terme, fent memòria del temps viscut aquest cap de setmana, Pascual la defineix com una situació d’inestabilitat primaveral. Amb hores de sol intermitents i vents de llevant fluixos.

A partir d’aquest dilluns, amb la pressió atmosfèrica en alça, arribaran alguns aires freds a causa d’un anticicló. Afavorint els “núvols de creixement” que ens defineix Pascual a continuació.

En general, al llarg de la setmana seguirà la mateixa situació amb núvols abundants i algunes estones de sol. Cal a dir que, segons les previsions de Pascual, no s’esperen precipitacions en el nostre territori.

Tal com vam comentar en la darrera previsió, el conjunt de particularitats d’aquesta primavera són conseqüència dels aires freds que arriben d’alçada al nostre territori.

Per concloure, adjuntem l’entrevista completa amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).