Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Cap de setmana amb vent suau i estones de sol

Escrit per a 7 de gener de 2022

  • La tramuntana dels darrers dies ha fet que l’ambient sigui més sec en comparació amb els primers dies de l’any.

El passat dimarts a la nit es va deixar enrere la inversió tèrmica i la presència de boires. Les darreres jornades han estat marcades per una baixada de les temperatures, el vent de la tramuntana i un ambient sec, una situació habitual aquesta època segons l’observador meteorològic de l’Estartit, Josep Pascual.

Pel que fa a la previsió del cap de setmana, el vent serà de mestral i no arribarà amb força a la nostra comarca. A part del vent feble, passaran algunes cues de front que podran deixar un cel variable, amb estones de sol.

El front arribarà a partir de diumenge i deixarà precipitacions i neu al Pirineu. A la nostra comarca, portarà la possibilitat de precipitacions febles el diumenge a la nit i les primeres hores del dilluns.

A l’inici de la setmana vinent, podrà tornar la tramuntana amb menys intensitat que els darrers dies.

Mesos sense pluja abundant

Per altra banda, fa mesos que no es viuen precipitacions abundants al Baix Empordà. Josep Pascual explica que els darrers episodis més destacables van ser les pluges a la primavera o a la tardor i el temporal Gloria del gener de 2020.

Tot i l’absència de precipitacions, les passades setmanes vam tenir un ambient molt humit amb boires. Malgrat això, Pascual remarca que la tramuntana ja ha assecat l’ambient.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *