Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Arrenca la temporada 2021-2022 a l’OK Lliga

Escrit per a 17 de Setembre de 2021

  • Aquest dissabte comença l’OK Lliga. El CH Palafrugell rebrà la visita del CE Noia Freixenet.
  • Susanna Selva, presidenta del club palafrugellenc, es mostra satisfeta amb els fitxatges i renovacions d’aquesta temporada.
  • La presidenta repassa la situació del club.

Aquest dissabte comença una nova temporada a l’OK Lliga i el CH Palafrugell rebrà el CE Noia Freixenet a les 20 hores. Es podrà escoltar la narració a través de Ràdio Palafrugell a partir de les 19.45. La presidenta del club, Susanna Selva, ens fa una valoració de com s’afronta l’inici de la temporada 2021-2022.

Aquest curs comença amb diversos canvis a la plantilla del primer equip. Durant l’estiu passat es van conèixer les baixes de jugadors com el porter Marcel Luzón “Linu”, Mikel Abeal, Edu Viella o Joan Gelmà. Això va obligar a fer nous fitxatges com Romà Bancells (provinent del Reus Deportiu), Adrián Candamio (provinent del CP Vilafranca) o el porter Xevi Puigbí (provinent de l’UD Oliveirense Simoldes Hóquei de Portugal). Això ha suposat un esforç pel club per trobar els nous jugadors que formen part del primer equip.

Per altra banda, hi ha hagut les renovacions de jugadors com Jordi Pinsach, Caco Ceschin, Sergi Canet, Borja Ramon, Marc Figa o el capità Xavier Aldrich. La presidenta agraeix la seva continuïtat.

Susanna Selva es mostra satisfeta amb la plantilla actual i té l’aspiració de mantenir la categoria de l’OK Lliga.

Selva considera que és molt positiu per Palafrugell tenir un equip a l’OK Lliga. Això també permet a la base emmirallar-se amb el primer equip i que alguns jugadors puguin arribar a fer el salt a la màxima categoria. Aquest fet ajudaria a no haver de dependre dels fitxatges externs.

17 equips d’hoquei

Actualment el Club Hoquei Palafrugell té 17 equips, incloent-hi les diferents categories masculines i femenines. Un dels elements a destacar d’aquest any és que s’ha perdut la Primera Catalana.

Susanna Selva està contenta dels equips femenins que s’han pogut configurar aquest any.

Per tal d’assolir el correcte funcionament de l’equip base, s’ha comptat amb dos coordinadors, Josep Codina i Andreu Graupera, amb molta experiència en el sector.

Necessitat de més espai

La presència dels nombrosos equips d’hoquei, així com d’altres esports al pavelló de patinatge, dificulta la capacitat de determinar horaris per satisfer tots els entrenaments, especialment els dels jugadors de la màxima categoria. Actualment, l’utilitzen tres dies a la setmana, més el dia de partit. Sovint els és necessari buscar pavellons alternatius per poder desenvolupar les seves activitats.

Una de les possibles solucions a la problemàtica serà que els equips de patinatge entrenin a la nova pista que hi haurà a la zona del Barceló i Matas. Per altra banda, la presidenta agraeix la tasca i la implicació del regidor d’Esports, Isidre Tenas. Afirma que sempre troba solucions als problemes que puguin esdevenir.

Satisfacció amb la involucració de la Junta

La presidenta del club es mostra satisfeta de la vinculació de tots els membres de la Junta. A més, remarca que s’ajuden en les diferents tasques a realitzar.

Agraïment al suport dels diversos patrocinadors

Susanna Selva agraeix la confiança dels diversos patrocinadors per fer front a les despeses del club. Enguany s’ha recuperat el patrocini del Corredor Mató, però també hi ha el suport d’altres empreses més petites. Selva remarca que l’equip té molts costos i que cal adaptar-se a un pressupost d’entre 150 i 200 mil euros.

Es pot recuperar la conversa íntegra amb Susanna Selva a continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *