Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Primera prova per al Palafrugell d’hoquei

Escrit per el 25 d'Agost de 2021

  • El Corredor Mató afronta avui el primer partit de la pretemporada
  • És un partit oficial davant del Calafell

A les 9 del vespre inicia l’equip d’en Xavier Garcia la Copa Catalana d’hoquei. No és l’OK Lliga, però s’hi assembla molt. Hi són tots els els millors equips, excepte els tres que no són catalans.

El Corredor Mató Palafrugell d’hoquei afronta a partir d’avui la Copa Catalana amb la motivació de ser una competició oficial que els servirà per veure on són i per on han de seguir avançant en la seva pretemporada. Els homes d’en Xavier Garcia Balda jugaran davant el Calafell, que va superar el Caldes (3-5), a les 9 del vespre.

El Palafrugell va començar la pretemporada fa un poquíssims dies amb l’objectiu d’estar ben preparats per a l’inici de la competició. En Xevi Garcia destaca que “afrontem el duel amb il·lusió i ganes. Les pretemporades sempre es fan llargues, tot i que aquesta és més curta perquè vam començar-la fa una setmana. Tothom vol jugar partits, ja siguin de competició o amistosos i aquest ho té tot. A més, contra gent de la teva categoria. El nivell serà elevat“.

«Estem esperançats amb el que hem vist fins ara».

El Palafrugell ha fet bastants canvis a la plantilla aquest estiu. Hi ha novetats com el fitxatge del porter Xevi Puigbi Romà Bancells (Reus) o Adrian Candamio (Vilafranca). També destaca la baixa del porter Linu. Divendres passat, dia 20, en Xevi Garcia ens acompanyava al nostre espai “Sortim al Carrer” i valorava així la composició de la plantilla.

Els entrenaments van començar el dilluns dia 16, amb moltes ganes. Xevi Garcia destaca que ha vist molt be a la seva plantilla en aquests primers dies junts.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).