Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Aquest vespre s’aprofundirà sobre el bullying al Centre Municipal d’Educació

Escrit per a 3 de Novembre de 2022

  • La xerrada està organitzada per les Associacions de Famílies d’Alumnes dels centres educatius i anirà a càrrec de la psicòloga Georgina Ayats.

Avui a les 19 hores hi haurà la xerrada ‘Bullying una responsabilitat de tots’ al Centre Municipal d’Educació de Palafrugell. Anirà a càrrec de la psicòloga palafrugellenca Georgina Ayats amb la voluntat de donar a conèixer què és i què no l’assetjament escolar.

Ayats considera que aquestes agressions han de ser allargades en el temps i amb una intencionalitat. Es genera un abús constant entre l’alumnat i un entorn que ho tolera, generant conseqüències psicològiques a la víctima.

També es farà una pinzellada sobre quins són els perfils de les persones que ho practiquen, les tipologies de persones implicades, què és el cyberbullying i com es poden prevenir les agressions, a part de com orientar les famílies i el professorat.

Destaca que la intervenció entre les víctimes, agressors i la resta del grup afectat ha de venir tant de l’àmbit familiar com l’educatiu. Per aquest motiu, remarca que cal tenir les eines per fer la detecció a temps.

L’activitat és gratuïta i està organitzada per les Associacions de Famílies d’Alumnes dels centres educatius del municipi.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *