Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Aquest vespre s’aprofundirà sobre el bullying al Centre Municipal d’Educació

Escrit per el 3 de Novembre de 2022

  • La xerrada està organitzada per les Associacions de Famílies d’Alumnes dels centres educatius i anirà a càrrec de la psicòloga Georgina Ayats.

Avui a les 19 hores hi haurà la xerrada ‘Bullying una responsabilitat de tots’ al Centre Municipal d’Educació de Palafrugell. Anirà a càrrec de la psicòloga palafrugellenca Georgina Ayats amb la voluntat de donar a conèixer què és i què no l’assetjament escolar.

Ayats considera que aquestes agressions han de ser allargades en el temps i amb una intencionalitat. Es genera un abús constant entre l’alumnat i un entorn que ho tolera, generant conseqüències psicològiques a la víctima.

També es farà una pinzellada sobre quins són els perfils de les persones que ho practiquen, les tipologies de persones implicades, què és el cyberbullying i com es poden prevenir les agressions, a part de com orientar les famílies i el professorat.

Destaca que la intervenció entre les víctimes, agressors i la resta del grup afectat ha de venir tant de l’àmbit familiar com l’educatiu. Per aquest motiu, remarca que cal tenir les eines per fer la detecció a temps.

L’activitat és gratuïta i està organitzada per les Associacions de Famílies d’Alumnes dels centres educatius del municipi.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).