Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


44è concert audiovisual d’òpera al Museu del Suro

Escrit per a 2 de Desembre de 2021

  • La secció d’Òpera del Centre Fraternal ofereix una projecció al voltant d’una obra poc coneguda de Giuseppe Verdi.

Divendres a les 18h tindrà lloc el 44è concert audiovisual d’òpera que organitza la secció d’Òpera del Centre Fraternal. Com és habitual, la projecció tindrà lloc a l’auditori del Museu del Suro de Catalunya. Jorge Binaghi, membre de la secció fa una pinzellada per l’obra ” Un giorno di regno” de Giuseppe Verdi.

Primer de tot, Jorge Binaghi, destaca que aquesta obra és una de les primeres que va fer Giuseppe Verdi. En aquest sentit, apunta que en el seu moment no va tenir èxit. No obstant això, Binaghi, explica que en aquesta comèdia es pot veure l’essència de Verdi.

A més de permetre conèixer un Verdi més desconegut, la tria d’aquesta òpera també rau en el fet de sortir dels grans èxits del compositor italià.

D’altra banda, Binaghi recorda que en aquests concerts audiovisuals que fan hi sol assistir gent de tot tipus. Així, hi ha un públic més avesat a les òperes, però també n’hi ha de més novell. En aquesta línia, explica que es posen totes les facilitats perquè els assistents puguin seguir l’òpera sense problemes.

L’activitat tindrà lloc aquest divendres 3 de desembre a les 18h al Museu del Suro. Es recomana reserva prèvia trucant al 972 30 78 25 o enviant un correu electrònic a l’adreça info@museudelsuro.cat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *