Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


42è concert audiovisual d’òpera al Museu del Suro

Escrit per a 5 de Març de 2021

  • En l’edició d’enguany es projectarà L’amor de les tres taronges, de Sergei Prokófiev.
  • El 42è concert audiovisual d’òpera se celebrarà el divendres 5 de març a les 18 h.
  • Contactem amb l’Anna Papiol, qui ens avança el format de l’activitat i una sinopsi de l’obra.

Contactem amb l’Anna Papiol, membre de la Secció d’Òpera del Centre Fraternal i l’encarregada de presentar el pròxim 42è concert audiovisual d’òpera. En l’acte, que tindrà lloc a l’Auditori del Museu del Suro, es projectarà L’amor de les tres taronges, de Sergei Prokófiev.

Aquest any es compleixen onze anys de l’activitat operística al municipi amb L’amor de les taronges de Sergei Prokófiev. A continuació, l’Anna Papiol ens explica en què consisteixen els concerts audiovisuals d’òpera.

Altrament, preguntem a l’Anna sobre la Secció d’Òpera del Centre Fraternal de la qual és membre. La Secció és la responsable de celebrar els concerts audiovisuals d’òpera el primer divendres de cada tres mesos al municipi.

L’activitat de la Secció d’Òpera del Centre Fraternal sempre ha estat gratuïta i mai ha repetit cap títol, amb la intenció de mantenir la cultura de l’òpera entre la població. I així ha estat, l’Anna ens informa que cada cop hi ha més assistents fixes en els actes.

En l’edició d’enguany, la Secció d’Òpera ha arriscat amb la proposta: Segons les declaracions de Papiol, L’amor de les tres taronges de Sergei Prokófiev és una aposta diferent d’entre el seu repertori habitual.

“L’obra, va més enllà dels paràmetres de l’òpera pura”

L’amor de les tres taronges, és un conte transformat en òpera en plena època moderna que es va estrenar a Chicago l’any 1921.

Fent referència a l’acte de divendres, l’Anna ens avança que la projecció es tracta d’una versió presentada a Amsterdam l’any 2005. Una versió que qualifica de “molt respectuosa tant amb l’esperit de l’òpera com amb l’estètica”.

Per concloure recordar-vos que les inscripcions es troben gairebé exhaurides. Per a més informació d’aforament i inscripcions, poseu-vos en contacte amb el Museu del Suro al 972 30 78 25 o a info@museudelsuro.cat.

A continuació podeu escoltar l’entrevista completa amb l’Anna Papiol, membre de la Secció d’Òpera del Centre Fraternal. Al llarg de la conversa, l’Anna ens presenta la biografia de l’autor Sergei Prokófiev i la història darrere L’amor de les taronges.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *