Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Viu les Festes de Primavera 2022 a Ràdio Palafrugell

Escrit per el 26 de Maig de 2022

  • Un micròfon obert a tothom que vulgui explicar vivències sobre les Festes, o la transmissió del Carroussel Costa Brava, principals novetats d’enguany a Ràdio Palafrugell

Ja ha començat la programació de les Festes de Primavera 2022 a Palafrugell, que culminaran diumenge 5 de juny amb el Carroussel Costa Brava. Aquest any, Ràdio Palafrugell hi tindrà un paper actiu i serà l’emissora oficial per seguir les Festes a través de la ràdio, internet i xarxes socials.

Des de ja mateix, Ràdio Palafrugell emet al llarg del dia de la mà de Vicenç Rodríguez diverses píndoles que informen de la programació de les Festes de Primavera 2022, amb el suport de múltiples patrocinadors.

Dissabte 28 de maig, Ràdio Palafrugell organitza el seu primer esdeveniment propi dins de la programació de Festes de Primavera. Es tracta d’un micròfon obert a tothom que vulgui explicar la seva experiència al voltant del Carroussel Costa Brava. L’acte estarà presentat per Rafel Corbí, i tindrà lloc al pati de la Biblioteca a les 19.30, en el marc d’una tarda cultural que també inclourà una taula rodona sobre les celebracions populars i la presentació del llibre “Fesolines”, de Mar Molero.

La setmana del 30 de maig, cada dia tindrà lloc “La Setmana del Carroussel, a Ràdio Palafrugell”, una sèrie d’entrevistes per donar veu als protagonistes de l’edició d’enguany.

I diumenge 5 de juny, Ràdio Palafrugell retransmetrà el Carroussel Costa Brava des de Camp d’en Prats, en un programa especial conduit per David Galceran, i amb la participació de diversos membres de la ràdio.

Posteriorment, l’emissora també transmetrà l’entrega dels premis del Carroussel.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).