Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Valoració positiva del SOMI tot i la pandèmia

Escrit per el 24 de Febrer de 2021

  • Conversem amb la Carme Ramírez, responsable del Servei d’Ocupació Municipal.
  • D’entre les dades de la memòria 2020, destaca la continuïtat de la formació i el percentatge d’ofertes de treball al municipi.
  • El servei ha dut a terme 13 projectes locals i 5 de comarcals al llarg del 2020.

Aquest matí Ràdio Palafrugell ha contactat amb la Carme Ramírez, responsable del Servei d’Ocupació Municipal de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell. La valoració general dels resultats obtinguts pel servei el darrer, i “complicat” any 2020.

En primer lloc, la Carme defineix l’any 2020 com a “molt complexe” pel que fa a la gestió i adaptació dels serveis del SOMI a la nova normalitat.

Segons informa la responsable del servei, una de les adaptacions més rellevants ha estat l’adaptació i l’augment del nombre dels canals de comunicació.

Formació

D’altra banda, la memòria detalla les dades aconseguides pel Servei d’Ocupació Municipal. Així, en total han acomplert 16 activitats formatives, amb un total de 145 alumnes i una inversió de 174 hores, tot i el confinament. Tot i la complexitat de l’adaptació del servei, la Carme comparteix que “les dades són molt millors del que ens pensàvem”.

Ocupació

Un altre de les dades a destacar de la memòria, és la quantitat de projectes que executat el SOMI: En total 13 de locals i 5 de comarcals. A continuació, la Carme ens detalla quina és la diferència d’entre els dos tipus de providència dels projectes. Els quals treballen per mantenir en bona posició el mercat laboral del municipi.

Per concloure, la Carme ens avança que el Servei d’Ocupació Municipal es troba treballant en el nou pla d’actuacions per aquest any 2021.

A continuació, trobeu adjunta l’entrevista completa amb la Carme Ramírez, responsable del Servei d’Ocupació Municipal de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).