Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Una pastisseria de Palafrugell, entre les millors de Catalunya

Escrit per el 21 de Gener de 2024

S’han entregat els premis Fava de Cacau a les 50 millors pastisseries de Catalunya. Ha estat en uns guardons a Sant Vicenç dels Horts, en el marc de la Mostra Internacional Pastisseria 2024 d’aquest cap de setmana.

Una de les incorporacions a la llista és el projecte que va arrencar l’any passat. Es tracta de la Gou Pastisseria, de la palafrugellenca Ruth Gou, que està ubicada a la cafeteria Nareta de plaça Nova.

Gou és una de les joves promeses del món de la pastisseria. Va estudiar a l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona. Entre altres, ha estat la responsable del Màster en Pastisseria de Restaurant i Cuina Dolça del Basque Culinary Center. L’abril de 2023 va obrir el seu primer establiment. En concret, dins de la cafeteria Nareta de plaça Nova, amb Enara Farrarons.

Ara, entra a la llista de les 50 millors pastisseries de Catalunya. A les comarques de Girona també hi son Casa Cacao, Pastisseria Praliné, Pastisseria Tornés, a Girona, i LaSal Pastisseria (Banyoles) Pastisseria Ferrer Xocolata (Olot) Pastisseria La menuda (Banyoles) Pastisseria Maison Marcel (Sant Feliu de Guíxols) Pastisseria Gil (Llívia).

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).