Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Torna l’Hora del Peix Fregit a Ràdio Palafrugell

Escrit per a 15 de Setembre de 2019

  • La segona temporada del magazine de Ràdio Palafrugell torna aquest dilluns 16 de setembre
  • Tornaran les habituals seccions de sèries, salut, educació, medi ambient, igualtat de gènere…

Aquest dilluns 16 de setembre, torna l’Hora del Peix Fregit. El magazine dels dilluns i els divendres de Ràdio Palafrugell tornarà en el mateix horari que la temporada passada, de 10 a 11 del matí. Rubén Herranz continuarà al capdavant del programa acompanyat per Vicenç Rodríguez i Rafel Corbí.

Com en els 74 programes anteriors l’Hora del Peix Fregit seguirà la mateixa dinàmica. Així, la primera part estarà dedicada a repassar, de forma breu les notícies més rellevants de caràcter local i comarcal. D’altra banda, la segona part del programa l’ompliran les seccions. De nou col·laboraran amb Ràdio Palafrugell en Narcís Mir que ens portarà una selecció de sèries “diferents” que no ens podem perdre. També tornaran la secció de salut amb la infermera del CAP de Palafrugell, l’Elsa Rueda. A més de les càpsules d’educació, medi ambient, igualtat de gènere, psicologia, cultura

Així doncs, a partir de dilluns torna l’Hora del Peix Fregit. Cada dilluns i divendres de 10 a 11h. També podeu recuperar les seccions del programa a través de la secció La Carta d’aquesta pàgina web.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *