Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Torna el Míting d’Atletisme de Palafrugell, que enguany celebrarà la seva 28a edició

Escrit per el 15 de Setembre de 2021

Aquest dissabte 18 de setembre, a partir de les 5 de la tarda, torna el Míting d’Atletisme de Palafrugell-Costa Brava. Cal destacar que s’arriba a aquesta 28a edició després de dos ajornaments provocats pel Covid-19. A banda del seu retorn, una de les novetats importants és el canvi de data en el calendari, que de cara a properes edicions es podria mantenir en el mes de setembre.

Josep Massa, director de la prova, es mostra satisfet tot i que lamenta la manca de presència d’atletes nacionals, mentre que si que hi ha àmplia reprsentació de l’estranger.

Aquest tradicional encontre atlètic dins el programa català està integrat al circuit Europe Athletisme Promotion (EAP) i al de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA) en la categoria d’Internacional.

Per l’edició del proper dissabte hi haurà representació de les delegacions de Kulgiga (Letònia) , Amsterdam (Països Baixos), Nivelles (Bèlgica), Belfast (Irlanda del Nord), Budapest (Hongria) i Marsa (Malta)

El proper Mítings d’atletisme del circuit EAP després de Palafrugell serà el que tindrà lloc a Zadar el 23 de setembre, el qual tancarà la temporada a l’aire lliure.
Les proves estan previstes que s’iniciïn a partir de les 5 de la tarda, i l’horari definitiu es farà públic a partir de dimecres dia 15 de setembre una vegada tancat el periode d’inscripció i publicades les llistes d’atletes admesos.

Homenatge a les víctimes del Covid-19

Cal destacar que després de la suspensió de l’última edició del Míting degut al Covid-19, s’aprofitarà aquest esdeveniment per fer un homenatge a les víctimes en l’àmbit de l’esport que han perdut la vida degut a la pandèmia. Aquest emotiu moment tindrà lloc durant la part final de les proves, aproximadament cap a les 7 de la tarda, i consistirà en un llançament de disc simbòlic i una cursa de 1500 m sense classificació on podran participar les persones inscrites fins dilluns dia 13.

D’altra banda, la totalitat del Míting es retransmetrà en directe via streaming i es podrà veure a través del web de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Palafrugell en el següent link: http://esportspalafrugell.cat/

El Míting de Palafrugell sempre ha destacar per comptar amb joves promeses del panorama català i internacional, atletes que en molts casos han esdevingut posteriorment fins i tot campions olímpics, com Ruth Beitia (alçada Rio 2016), Erki Nool (decatlo Sydney 2000), Nouria Merah (1500 Sydney 2000) , o Habiba Ghribi (Londres 2012). La llist de campions del Mon passa per Carla Sacramento (1500 Atenas 1997), Niurka Montelvo (llargada Sevilla 1999), Nadezda Ostapchuk (pes Helsinki 2005), Jesus Garcia Bragado ( 50 km marxa Stuttgart 1993) i Dave Green ( 400 m tanques Daegu 2011. en Josep Massa ens parla de la participació d’enguany


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).