Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Temps canviant i baixada de temperatures per acabar la setmana

Escrit per el 26 de Novembre de 2021

  • En Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit comparteix les previsions per aquest cap de setmana que engloba del 26 al 28 de novembre de 2021.
  • Durant la previsió meteorològica, Pascual preveu un temps canviant i una baixada de temperatures.

Des del Matinal de Ràdio Palafrugell, dediquem l’habitual aturada de divendres per oferir la previsió meteorològica de la mà d’en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit. A continuació, Pascual comparteix les previsions per aquest cap de setmana que engloba del 26 al 28 de novembre de 2021. Durant la previsió meteorològica, Pascual preveu un temps canviant i una baixada de temperatures.

En primer lloc, el meteoròleg Josep Pascual fa una valoració sobre el temps dels darrers dies. Afegeix que la pluja ha estat molt ben benvinguda al territori, ja que feia molts mesos que no plovia amb abundància. A excepció de terres com l’Ebre, on la pluja ha estat perjudicial.

Entrant en la previsió per aquest cap de setmana, en Josep Pascual avança que el temps ha canviat. Com s’ha pogut observar avui, tot i la presència de núvols, ha sortit el sol. Una situació que, segons Pascual, anirà variant constantment al llarg del cap de setmana.

Pel que fa a diumenge, després de la cua de front de dissabte al vespre, hi haurà clarianes al matí. Sobre diumenge al vespre, arribarà de nou una cua de front, que pot comportar petits plugims i la l’arribada de tramuntana.

Conversant de l’arribada de tramuntana de diumenge, Pascual alerta de l’augment de la mala mar al fons de la costa litoral.

Diumenge arriba una baixada de temperatures

Altrament, una de les característiques destacables d’aquest cap de setmana és la baixada de temperatures. Com indica en Josep a continuació, diumenge tindrà temperatures sota màxims de 10 graus.

En conseqüència de les pluges i la baixada de temperatures, la temperatura del mar es troba en 16,3 graus actualment. Una temperatura normal per les dates actuals.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).