Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El temps millorarà al llarg del cap de setmana

Escrit per el 3 de Setembre de 2021

  • Conversem amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit per conèixer la previsió d’aquest cap de setmana del 3 al 5 de setembre 2021.
  • D’entre les previsions, Pascual destaca que després dels ruixats, el temps millorarà al llarg dels pròxims dies del cap de setmana.

Des del Matinal de Ràdio Palafrugell, dediquem l’habitual aturada dels dilluns i divendres per oferir la previsió meteorològica de la mà d’en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit. A continuació, Pascual comparteix les previsions per aquest cap de setmana que engloba del 3 al 5 de setembre de 2021. El qual preveu que el temps millorarà al llarg dels pròxims dies.

Abans d’entrar en la previsió per aquest cap de setmana, Pascual comparteix un repàs del temps viscut aquesta setmana que deixem enrere. D’entre les característiques, Pascual destaca el fred en alçada, els vents marítims i els núvols abundants que han comportat alguna pluja feble.

En primer lloc, sobre la previsió per aquest cap de setmana, en Josep alerta de l’arribada de ruixats de poca intensitat al llarg del dia d’avui.

El temps millorarà al llarg dels pròxims dies

Pel que fa a dissabte i diumenge, les previsions apunten a viure més hores de sol diürnes amb temperatures més altes al centre del dia. Tot i això, hi haurà més contrast de temperatura entre el dia i la nit.

Al llarg del dia d’avui, s’espera una mar moguda a causa del vent de Xaloc provinent del sud-est. Però demà la situació millorarà progressivament fins diumenge, el qual ens oferirà una mar calmada.

En aquest punt de l’entrevista, Pascual aprofita per destacar l’augment de la temperatura del mar dels darrers dies que ha arribat fins als 24 graus a l’Estartit. A continuació, comparteix les causes d’aquest fenomen meteorològic.

Per concloure, adjuntem la conversa completa amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit sobre la previsió meteorològica per aquest cap de setmana.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).