Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Temps fresc i amb núvols abundants per als propers dies

Escrit per a 7 de Març de 2022

  • El vent girarà a Garbí i la temperatura es suavitzarà una mica respecte a avui.
  • Es preveu pluja de cara al proper cap de setmana.
Imatge cedida per Miquel Galceran

Aquest passat cap de setmana hem tingut un temps força més hivernal, sobretot a causa del vent de tramuntana i gregal. En els llocs a redós, la temperatura era agradable, però allà on tocava el vent la situació era força freda. En Josep Pascual ens porta la previsió metereològica, com cada setmana, des de l’Observatori de l’Estartit.

Josep avui tindrem temps fresc amb núvols abundants que demà tindrà un petit canvi al canviar la direccció del vent. Entrarà garbí que farà suavitzar les temperatures. El front que entrarà divendres ens portarà algun petit plugim. Dijous i divendres tindrem més clarianes i un petit augment de la temperatura. Sí que es preveu entrada de pluges el proper cap de setmana.

Una pluja cada cop més necessària a bona part de Catalunya, però també pel sistema hidrològic de la nostra zona, que està sota mínims.

Josep Pascual també ens ha comentat avui, en les seves lliçons magistrals, que passa quan no plou amb els pous, dels quals s’extreu molta aigua. No només pels regadius, sinó també per l’ús habitual de les persones a diferents pobles.

Imatge cedida per Miquel Galceran

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *