Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Temps canviant al llarg del cap de setmana

Escrit per el 10 de Setembre de 2021

  • Conversem amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit per conèixer la previsió d’aquest cap de setmana del 10 al 12 de setembre 2021.
  • Durant la previsió meteorològica, Pascual preveu un temps canviant al llarg del cap de setmana.

Des del Matinal de Ràdio Palafrugell, dediquem l’habitual aturada de divendres per oferir la previsió meteorològica de la mà d’en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit. A continuació, Pascual comparteix les previsions per aquest cap de setmana que engloba del 10 al 12 de setembre de 2021. Durant la previsió meteorològica, Pascual preveu un temps canviant al llarg del cap de setmana.

Entrant en la previsió per aquest cap de setmana, en Josep Pascual avança que el temps seguirà la mateixa dinàmica que els darrers dies. Tot i que la temperatura baixarà lleument a les tardes de dissabte i diumenge. Comportant també a una baixada de l’índex d’humitat.

El temps canviant d’aquest cap de setmana pot comportar alguns plugims al territori

Preguntat sobre les hores de sol, Pascual destaca que hi haurà certa presència de núvols persistents. El que comportarà a l’augment de la probabilitat de plugims a la costa.

La dinàmica del temps de la darrera setmana ha presentat alts índexs d’humitat. Els quals explica en Josep Pascual a continuació, enumerant el seguit de causes meteorològiques.

Pel que fa al descens de les temperatures, aquest serà lleu i arribarà al seu màxim a la tarda de dissabte i diumenge.

Finalment, Pascual comparteix que la temperatura del mar es trobava a 23,7 graus en data d’ahir a la zona de les Illes Medes. Tot seguit, alerta que es tracta d’un gruix d’aigua temperada no gaire ample, el que suposa que a més profunditat, la temperatura és més baixa.

Per concloure, adjuntem la conversa completa amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).