Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Dies de temps canviant i temperatures variables

Escrit per a 6 d'abril de 2021

  • Després d’un cap de setmana d’hores de sol, arriba un temps canviant i temperatures variables amb tramuntana lleu.
  • Convé destacar que no s’esperen precipitacions i a partir de dijous, s’estabilitzaran de nous les temperatures.

Després dels dies festius de Setmana Santa, contactem de nou amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit. A continuació, en Josep ens alerta del pròxim temps canviant d’aquesta setmana que engloba del 5 al 9 d’abril.

En primer terme, Pascual ens fa un breu resum sobre el temps viscut els darrers dies del cap de setmana llarg de Setmana Santa.

Després de llevar-nos avui al matí amb un cel tapat, preguntem a en Josep sobre la previsió per als pròxims dies: Una previsió on predomina la tramuntana i els núvols fins dimecres al vespre.

De cara a dijous, la situació canviarà: Segons preveu Pascual de l’Observatori de l’Estartit, els vents vindran de Garbí i la temperatura es recuperarà.

Per divendres, podrem observar de nou núvols amb una temperatura a nivells més alts en comparació amb els primers dies de la setmana.

Per tal de concloure la previsió, Pascual ens avança que entrarem en una dinàmica “pròpia de la primavera” caracteritzada pel temps canviant i la variabilitat en les temperatures.

temps canviant
El mar ahir 5 d’abril a l’Estartit (Josep Pascual)

Aquesta dinàmica també és aplicable a la variació de la temperatura del mar. A continuació en Josep ens detalla el perquè d’aquest fenomen i quina és la temperatura actual del mar.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *