Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Temps assolellat aquest cap de setmana, però amb plugims dissabte vespre

Escrit per a 4 de Juny de 2021

  • D’entre la previsió, destaca el temps assolellat que es viurà durant les hores diürnes.
  • El dissabte al vespre s’esperen alguns plugims que duraran fins diumenge al matí.
  • El diumenge, tot i els plugims nocturns, començarà a recuperar l’estabilitat del temps al llarg del matí.

Un divendres més contactem amb l’Observatori de l’Estartit per conèixer la previsió del temps del cap de setmana. Al telèfon, Josep Pascual ens avança que el primer cap de setmana de juny es presenta amb menys variabilitat en el temps que els anteriors. D’entre la previsió, destaca el temps assolellat que es viurà durant les hores diürnes del cap de setmana.

Per començar, Josep Pascual comparteix un resum del temps viscut aquesta setmana. Declara que tot i la inestabilitat primaveral, la setmana ha presentat un temps estable a causa de les característiques que esmenta a continuació.

Entrant en la previsió de l’actual cap de setmana, avui divendres s’esperen algunes nuvolades cap a l’interior. Però les previsions de Pascual no situen precipitacions per la zona del Baix Empordà.

Després del temps assolellat, les restes d’un front provocaran algun plugim dissabte nit

Sobre dissabte, s’espera un dia assolellat amb alguns núvols prims com els últims dies. Però a la nit, contrastarà el temps per l’arribada de les restes d’un front que pot provocar algun plugim feble.

Convé ressaltar que tot i els plugims esmentats anteriorment, a partir de mig matí de diumenge començarà a millorar el temps. Tal com el defineix Pascual, un temps tranquil i amb vents fluixos.

En referència a la temperatura del mar, actualment ja es troba en 19 graus. Tot seguit, en Josep Pascual avança alguns dels fenòmens responsables de la pujada d’aquesta temperatura marítima.

Per conèixer amb més detall els fenòmens responsables de l’estat de la temperatura del mar i sobre la previsió del temps; podeu accedir a la conversació completa amb en Josep Pascual a l’enllaç de continuació:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *