Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Tanca la llibreria Vitel·la de Palafrugell: “Econòmicament és insostenible”

Escrit per el 13 de Setembre de 2022

Tanca la Vitel·la – Espai Fòrum de Palafrugell. La llibreria va obrir el 2020 per reflotar l’antiga Mediterrània després de la jubilació de Joan Aliu i Adela Ferrer. Dos anys i mig després, però, el projecte ja no pot tirar endavant tot i l’esfoç i dedicació de la seva responsable, Gemma Garcia.

“Econòmicament és insostenible”, assegura en declaracions al Supermatí, “i queden molts anys abans que tot això pugui remuntar i els pugui defensar sol”.

La llibreria havia d’obrir el 22 de març de 2020 però la pandèmia ho va estroncar. “Era un projecte pensat per la prepandèmia, i tal com estava pensat, no ha anat com s’esperava”.

Garcia agraeix l’acollida per part dels palafrugellencs, i també el suport que ha rebut de la Biblioteca de Palafrugell i dels mitjans de comunicació. Sobre el suport institucional, assegura que “una llibreria no pot néixer esperant que tindrà el recolzament de l’administració. Si després fa un servei a la societat, pensem que en aquest punt sí que hauria de tenir el suport. L’ha tingut? Pensem que en podria haver tingut més”.

“Tampoc he anat a demanar que em salvin. Però si per Ajuntament prenem la Biblioteca, la relació ha estat molt molt bona”, afegeix.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).