Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El taller “El camí del plaer. Quina sexualitat vols viure?” arriba a Can Genís

Escrit per a 10 de Març de 2021

  • Un cop més Can Genís organitza el taller El camí del plaer. Quina sexualitat vols viure?.
  • Enguany, el taller s’impartirà via Zoom i les places són limitades.
  • Conversem amb la Lara Castro, psicòloga, sexòloga i directora de l’empresa Placer con sentido.

El passat dilluns 8 de març, la nostra sintonia va concentrar la seva programació a donar veu a totes aquelles activitats que se celebren a Palafrugell en commemoració del Dia Internacional de la Dona. Una d’elles, és l’activitat virtual El camí del plaer. Quina sexualitat vols viure? Organitzada per Can Genís i impartida per la Lara Castro de l’empresa Placer con sentido.

Per començar, amb la intenció de conèixer més detalls sobre quines línies treballa l’empresa, preguntem a la Lara Castro qui són i que fan a Placer con Sentido.

Tots els beneficis de la botiga en línia de Placer con sentido, són destinats a una protectora d’animals que gestionen les mateixes membres de l’empresa.

A continuació, la Lara ens avança que el taller de divendres se centra a empoderar sexualment a la dona i destapar els tabús de la sexualitat femenina.

“Un camí a través dels essencials per a la salut i la sexualitat femenina”

En conclusió, la intenció de la Lara és fer que aquestes dones adquireixin la capacitat de connectar amb el seu cos i puguin conèixer alternatives naturals per a la important cura de la zona vaginal.

El camí cap a una sexualitat “més conscient”

Tot seguit, conversem amb Castro sobre l’estat de l’educació sexual entre la població més jove en l’actualitat. A les classes que imparteix Castro a l’INS Frederic Martí Carreres, treballen les diferències entre la indústria pornogràfica i la realitat. Així com la connexió amb el mateix cos o el respecte i l’autoestima entre d’altres.

Per concloure, informar-vos que el taller, dirigit a dones majors de divuit anys, compta amb les inscripcions pràcticament exhaurides. A continuació, adjuntem l’entrevista completa amb la Lara Castro, directora de Placer con Sentido.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *