Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El taller “El camí del plaer. Quina sexualitat vols viure?” arriba a Can Genís

Escrit per el 10 de Març de 2021

  • Un cop més Can Genís organitza el taller El camí del plaer. Quina sexualitat vols viure?.
  • Enguany, el taller s’impartirà via Zoom i les places són limitades.
  • Conversem amb la Lara Castro, psicòloga, sexòloga i directora de l’empresa Placer con sentido.

El passat dilluns 8 de març, la nostra sintonia va concentrar la seva programació a donar veu a totes aquelles activitats que se celebren a Palafrugell en commemoració del Dia Internacional de la Dona. Una d’elles, és l’activitat virtual El camí del plaer. Quina sexualitat vols viure? Organitzada per Can Genís i impartida per la Lara Castro de l’empresa Placer con sentido.

Per començar, amb la intenció de conèixer més detalls sobre quines línies treballa l’empresa, preguntem a la Lara Castro qui són i que fan a Placer con Sentido.

Tots els beneficis de la botiga en línia de Placer con sentido, són destinats a una protectora d’animals que gestionen les mateixes membres de l’empresa.

A continuació, la Lara ens avança que el taller de divendres se centra a empoderar sexualment a la dona i destapar els tabús de la sexualitat femenina.

“Un camí a través dels essencials per a la salut i la sexualitat femenina”

En conclusió, la intenció de la Lara és fer que aquestes dones adquireixin la capacitat de connectar amb el seu cos i puguin conèixer alternatives naturals per a la important cura de la zona vaginal.

El camí cap a una sexualitat “més conscient”

Tot seguit, conversem amb Castro sobre l’estat de l’educació sexual entre la població més jove en l’actualitat. A les classes que imparteix Castro a l’INS Frederic Martí Carreres, treballen les diferències entre la indústria pornogràfica i la realitat. Així com la connexió amb el mateix cos o el respecte i l’autoestima entre d’altres.

Per concloure, informar-vos que el taller, dirigit a dones majors de divuit anys, compta amb les inscripcions pràcticament exhaurides. A continuació, adjuntem l’entrevista completa amb la Lara Castro, directora de Placer con Sentido.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).