Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Som Gent del Poble demana “respecte” per Isidre Tenas

Escrit per el 22 de Maig de 2023

  • El partit ha enviat un comunicat després que Juli Ferández (PSC) digués aquest divendres que “l’alcalde Joan Vigas ha dit marxo per cames, que jo volia jugar a golf i deixa l’altre allà pringat, que als debats només sap parlar d’esports”

Som Gent del Poble ha fet un comunicat de resposta a les declaracions del candidat del Partit Socialista, Juli Fernández, que aquest divendres va criticar el partit i els seus líders, dient que “Joan Vigas ha dir marxo per cames, que jo volia jugar a golf“, i que ha deixat “l’altre [Isidre Tenas] allà pringat, que als debats només sap parlar d’esports”.

Fernández va fer aquestes declaracions divendres en un acte públic al Local Social del Carrer Ample, en una conversa amb veïns de l’associació. Arran de les seves paraules, Som Gent del Poble ha fet un comunicat on diu que “el nostre candidat i cap de llista, l’Isidre Tenas, és digne de respecte i no el guanya ningú en honestedat, coherència i estima per Palafrugell”.

Apunten que “la seva entrega i dedicació des de la regidoria d’esports en aquest mandat ha estat indiscutible i exemplar i es mantindrà sense alteració si aconsegueix l’alcaldia de Palafrugell”.

També critiquen que “el Sr. Fernández, hagi optat per una estratègia basada en la desqualificació personal en lloc de centrar-se en un debat constructiu sobre les idees i les propostes per millorar la nostra Vila”.

I asseguren que aquest episodi “l’única cosa que fa es desprestigiar encara més aquesta classe política de la que tant lluny estem nosaltres”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).