Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Juli Fernández demana concentrar el vot constitucionalista en el PSC

Escrit per a 21 de Maig de 2023

  • El candidat socialista considera que es podria repetir el pacte de govern actual: “Si poden sumar, tornaran a governar”
  • En un acte al local social del carrer Ample, Fernández va dir que l’alcalde Joan Vigas “ha dit ‘marxo per cames, que jo volia jugar a golf’, i deixa l’altre allà pringat, que als debats només sap parlar d’esports”

Juli Fernández assegura que el Partit dels Socialistes és l’única alternativa per evitar que torni a governar el mateix govern a Palafrugell. Ho va afirmar en un acte electoral al local social del carrer Ample el passat divendres.

També, va afegir que “si poden sumar, governaran” un altre cop.

Fernández va criticar que Esquerra Republicana, Junts per Palafrugell i Som Gent del Poble es desmarquin de les polítiques que ha fet l’actual equip de govern.

Alguns dels exemples que destaca són la carretera vella, la gestió de les boies marítimes o no fer un nou contracte d’escombraries.

I tampoc està d’acord que hi hagi hagut dos alcaldes en el mateix mandat.

A l’acte del local social del carrer Ample, el Partit dels Socialistes de Catalunya va avançar que vol potenciar els barris. Destaca que cal posar en marxa un transport públic que els uneixi amb els punts d’interès de Palafrugell, com podria ser el CAP.

També, millorar la mobilitat amb els nuclis de platja. Fernández considera que ajudarà a incrementar les compres als establiments de Palafrugell.

Per altra banda, va afirmar que cal protegir el territori i “reajustar el creixement urbanístic”, limitant-lo als nuclis de costa i no a Palafrugell.

A més, va destacar la falta d’habitatge públic, que cal potenciar les oportunitats de les generacions més joves, que s’ha de fer una previsió de les necessitats futures per l’envelliment de la població i incrementar la plantilla de la policia local.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *