Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Parèntesis a la inestabilitat fins diumenge a la tarda

Escrit per el 14 de Maig de 2021

  • De la previsió, destaca l’arribada d’un front per diumenge a la tarda.
  • Pascual detalla la dinàmica d’aquesta primavera 2021 que està portant més dies inestables que en els darrers anys.

Com acostuma Ràdio Palafrugell, contactem amb l’Observatori de l’Estartit per conèixer la previsió del temps d’aquest cap de setmana. A l’altre línia, Josep Pascual ens avança que aquest cap de setmana de l’equador de maig es presenta amb un temps variat. Seguint així amb la dinàmica d’aquesta primavera 2021.

Abans de començar amb la previsió, en Josep Pascual informa sobre la situació actual meteorològica. La qual defineix de “poc habitual” que ens està comportant a una primavera molt variable. A continuació, ens explica el fenomen.

Entrant en la previsió per l’actual cap de setmana, Pascual preveu que tot i les pluges d’avui divendres al matí, els vents de primera hora es calmaran sense cap influència rellevant.

Sobre dissabte, en Josep avança que viurem més estones de sol que els darrers dies. Tot i que es podran observar alguns núvols alts i prims i vent suau de garbí.

Amb la intenció de finalitzar la previsió, en Josep ens informa de l’arribada d’un front de cara a diumenge. El qual, comportarà un temps inestable com el d’avui per l’últim dia del cap de setmana.

Per concloure, disposeu de la conversa completa amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit al reproductor de continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).