Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


S’obren les inscripcions per les activitats de la biblioteca

Escrit per el 6 de Febrer de 2023

  • Inclouen un taller d’informàtica, l’Hora del Conte per a infants, la presentació del llibre de Jordi Pigem i la inauguració de l’exposició de Lis Arnau Garcia.

La Biblioteca de Palafrugell organitza un taller de tecnologia per aprendre a fer servir l’Internet, l’hora del conte infantil sobre Carnestoltes, la presentació del llibre Tècnica i totalitarisme. Digitalització, deshumanització i els anells del poder local i la inauguració de l’exposició Taques a l’Espai Arteca.

El dimecres a les 17.30 hores, tindrà lloc l’hora del conte per a infants a partir dels 3 anys. Anirà a càrrec de Joan de Boer i s’explicaran contes relacionats amb el Carnestoltes. Ho explica el director de la Biblioteca de Palafrugell, Joan Soler.

El dijous, 9 de febrer a les 18 hores es presentarà el llibre Tècnica i totalitarisme. Digitalització, deshumanització i els anells del poder local. L’autor Jordi Pigem fa una anàlisi de la transformació en les relacions humanes i el poder a causa de la nova tecnologia. L’anàlisi es fa mitjançant la confluència entre el coneixement científic i l’humanístic.

El dissabte a les 12 del migdia, l’Espai Arteca inaugurarà l’exposició Taques de Lis Arnau Garcia. L’autora utilitza la pintura per expressar la seva superació de l’ictus. Es podrà visitar fins al 18 de març.

Per altra banda, el dimarts a les 16.30 hores s’organitzarà el taller tecnològic per aprendre a fer les gestions quotidianes a Internet. S’ensenyarà a demanar visita al metge, comprar al supermercat, consultar la programació de la televisió, llegir les notícies o conèixer la previsió meteorològica, entre altres. És una activitat amb la col·laboració del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona.

A més, com és habitual, el dilluns a la tarda va tenir lloc L’hora de l’anglès per practicar la conversa en anglès. L’activitat l’imparteix Cristina Fusté i va dirigit a joves i adults.

En tots els casos, les places són limitades i cal reservar prèviament trucant al 972 30 48 09.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).