Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Espai Arteca de la Biblioteca inaugura l’exposició de Lis Arnau

Escrit per a 6 de Febrer de 2023

  • L’Espai Arteca de la Biblioteca de Palafrugell potenciarà les exposicions amb activitats complementàries.

L’Espai Arteca de la Biblioteca de Palafrugell renova l’oferta cultural. Aquest any organitzaran set exposicions que es complementaran amb altres activitats. La primera s’inaugurarà el dissabte, 11 de febrer a les 12 del migdia.

Lis Arnau Garcia presentarà Taques, una exposició de pintura per expressar la superació d’un ictus. L’autora ja pintava prèviament, però ara s’ha adaptat a les seqüeles de la malaltia i a la mobilitat reduïda. Mercè Coll, responsable de l’Espai Arteca de Palafrugell, destaca que Lis Arnau ha trobat una manera per continuar expressant-se. Es podrà visitar fins al 18 de març.

A més, també es potenciaran altres activitats culturals relacionades amb les diferents temàtiques, com tallers o xerrades. L’acte més destacable serà l’exposició col·lectiva dels membres d’Arteca. L’any passat va dedicar-se al medi ambient i enguany, a Antoni Tàpies i l’art. S’inaugurarà al mes d’abril.

El 15 d’abril, Dia Mundial de l’Art, tindrà lloc la xerrada Vols dir que això és art?, amb l’artista i filòsof Luis Izquierdo.

Per altra banda, aquest any també s’organitzarà una exposició fotogràfica de la madrilenya Laura San Segundo. S’inclourà en el Festival Mirades de Torroella de Montgrí. Es podrà visitar del 24 de març al 23 d’abril.

A més, durant el 2023 també es podrà veure les obres de Pedro Osuna, Guillem Terribas, Montserrat Català i dels sketchers de la biblioteca. Els sketchers exposaran els dibuixos que faran a les sortides en espais d’interior i exterior. Visitaran l’hotel Can Mascort de Palafrugell i un intercanvi de plantes que s’organitzarà pròximament.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *