Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Setmana de vent marítim amb hores de sol diürnes

Escrit per a 12 d'abril de 2021

  • Josep Pascual ens proporciona la previsió del temps que engloba des d’avui dilluns 12 d’abril fins divendres 16 d’abril.
  • A partir de demà, viurem una setmana de vent marítim amb hores de sol diürnes.
  • No s’esperen precipitacions al llarg d’aquesta setmana.

Com acostuma Ràdio Palafrugell cada dilluns al matí, establim contacte amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit. Qui a continuació, ens proporciona la previsió del temps que engloba des d’avui dilluns 12 d’abril fins divendres 16 d’abril.

Per començar, en Josep Pascual ens avança que al llarg del dia d’avui no hi ha previsió de pluges en el territori. D’altra banda, a mitja tarda es podrà començar a observar la presència del sol tot i que l’acompanyarà la tramuntana.

En referència a la tramuntana que s’ha fet notable aquest dilluns, aquesta començarà a marxar demà al migdia. Moment on, segons les previsions d’en Josep Pascual, passarà a ser substituïda per un vent marítim.

En aquest sentit, el vent marítim amb hores de sol substituiran les precipitacions del darrer cap de setmana. Però arribats al punt de divendres, una massa d’aire fred amb alçada conformarà alguns núvols visibles.

“La primavera: l’estació de les temperatures variables, la tramuntana lleu i les tempestes ocasionals”

Altrament, Pascual ens recorda els trets més característics de la primavera. A continuació escoltem com en Josep defineix el temps dels pròxims dies com una “setmana tranquil·la”.

Convé ressaltar que en Josep realitza una valoració positiva de les pluges dels darrers dies. Tot seguit afegeix que aquesta pluja “convenia” per a l’estabilitat del territori.

Per concloure, adjuntem la conversació completa amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit a l’arxiu de continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *