Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Temps canviant i lleu baixada de les temperatures

Escrit per a 10 de Maig de 2021

  • Durant la conversa, Pascual la defineix com una setmana de temps canviant, amb vents fluixos i una lleu baixada de les temperatures.
  • En les zones d’interior, augmenta la possibilitat de tempestes.

Un dilluns més compartim la informació meteorològica de la mà d’en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit. Al llarg de l’entrevista, escoltem com Pascual ens comenta el temps viscut el cap de setmana i com preveu una setmana amb vents fluixos i un descens de les temperatures.

En primer terme, Pascual fa un petit resum sobre el temps viscut el darrer cap de setmana. On hem viscut temperatures altes, vents temperats i alguna nuvolada.

Altrament, a principis de la tarda de diumenge, es van començar a manifestar les primeres conseqüències de l’arribada d’una massa d’aire al territori. Les quals, segons les previsions d’en Josep Pascual, aniran en augment.

Setmana de temps canviant

Aquest canvi del temps del qual ens parla en Josep Pascual, comportarà algunes pluges intermitents amb poca quantitat d’aigua. Tot i que la previsió de dimarts és força insegura a causa de la seva variabilitat, Pascual avança clarianes al matí.

A partir de dimecres, s’espera un temps més estable fins dijous vespre i divendres al matí. On la inseguretat del temps tornarà, augmentant la possibilitat de precipitacions.

En resum, en Josep Pascual defineix el temps d’aquesta setmana entrant com un temps canviant, amb vents fluixos i una lleu baixada de les temperatures.

Per concloure, adjuntem l’entrevista completa amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *