Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Cap de setmana assolellat amb vents de Garbí

Escrit per a 7 de Maig de 2021

  • En Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit comparteix la previsió per aquest cap de setmana.
  • Es tractarà d’un cap de setmana assolellat amb de vents de Garbí destacables el dissabte.

Com és habitual, un divendres més contactem amb en Josep Pascual. El meteoròleg de l’Observatori de l’Estartit, ens avança la previsió del temps del cap de setmana que engloba del 7 al 9 de maig. Una previsió que destaca pel contrast entre el temps d’aquest cap de setmana i la setmana entrant.

En primer lloc, preguntat sobre les altes temperatures primaverals d’avui, Pascual afegeix que aquestes duraran fins a la tarda de diumenge. On les temperatures, començaran a disminuir en el termòmetre.

En aquest sentit, a partir de dilluns les temperatures començaran a disminuir. Un comportament que Pascual defineix com normal per aquesta recta cap a l’estiu.

Tornant a la previsió per aquest cap de setmana, aquesta es presenta amb estones de sol durant els tres dies. Avui, però, durant la tarda es podran crear algunes nuvolades.

Sobre demà dissabte, tot i el domini del sol i les altres temperatures, destacarà l’arribada del vent de Garbí entrada la tarda.

Diumenge, disminuirà el vent i girarà vent de Xaloc del sud-est. Comportant que la temperatura baixi i la humitat pugi. Deixant-nos un temps que donarà la benvinguda d’un front de cara a dilluns amb possibles precipitacions la pròxima setmana. Previsió que acabarem de detallar el pròxim dilluns amb en Josep Pascual.

En l’actualitat, la temperatura del mar en dades d’aquesta setmana per en Josep Pascual, es troba en 15 – 15,5 graus.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *