Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Setmana de sol i vents fluixos fins dimarts al vespre

Escrit per el 19 d'Abril de 2021

  • Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit, preveu hores de sol i vents fluixos fins dimarts.
  • Dimecres s’esperen precipitacions intermitents al llarg del dia.
  • Sobre dijous i divendres, el temps s’estabilitzarà retornant a les hores de sol i a les temperatures primaverals.

A Ràdio Palafrugell, com és de costum, inaugurem la setmana contactant amb l’Observatori de Torroella de Montgrí – l’Estartit per conèixer la previsió del temps de la mà de Josep Pascual. A continuació, Pascual fa menció del temps viscut el darrer cap de setmana i comparteix la previsió que engloba del 19 al 23 d’abril.

Amb referència al temps viscut el darrer cap de setmana, convé recordar la massa d’aire fred que va arribar el passat divendres. La qual va comportar a una baixada notable de les temperatures amb un cel ennuvolat.

sol i vents fluixos fins dimarts
Les Illes Medes a última hora de la tarda d’ahir (Josep Pascual)

Sol i vents fluixos fins dimarts al vespre

En primer terme, pel que fa a avui dilluns es preveu un temps caracteritzat per les hores de sol diürnes. Temps el qual contrasta amb la inestabilitat del cel dels darrers dies.

Tot i el bon aspecte del temps al llarg d’avui, segons les previsions de Pascual demà tornarà la variabilitat primaveral. Afegeix que tot i que les temperatures no abaixaran com l’últim cap de setmana, els núvols començaran a ser més abundants

Dimecres, “el dia més tapat de la setmana, el més fresc i amb possibilitat d’alguna pluja feble”

Convé destacar que amb el retorn a la variabilitat pròpia de la primavera, el dimarts a última hora augmentaran les possibilitats de pluja. El que provocarà que el dimecres plogui intermitentment al llarg del dia.

Sobre els darrers dies de la setmana, Pascual preveu que a partir de dijous el temps es tornarà a estabilitzar. Augmentant la possibilitat de viure un divendres de Sant Jordi assolellat i amb temperatures agradables.

Temperatures màximes de 15 a 17 graus

Pel que fa a les temperatures, no canviaran massa. La dinàmica continuarà amb uns matins més frescos i uns migdies més regulats però sense grans canvis a causa del domini de vents marítims.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).