Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Vents freds amb possibles tempestes per aquest cap de setmana

Escrit per el 16 d'Abril de 2021

  • En ple equador del mes d’abril, en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit ens alerta de l’arribada d’una massa d’aire freda.
  • Destaquem l’arribada de vents freds amb possibles tempestes i una baixada de les temperatures.

Com és de costum, realitzem una pausa al llarg del matinal de Ràdio Palafrugell per contactar amb en Josep Pascual. El meteoròleg de l’Observatori de l’Estartit, ens avança la previsió del temps del cap de setmana que engloba del 16 al 18 d’abril. Una previsió que destaca per l’arribada de vents freds amb possibles tempestes i una baixada de les temperatures.

Per començar, Pascual alerta de l’arribada d’una massa d’aire “molt freda” des del nord-est d’Europa. Al llarg d’avui i demà, es farà notar amb una baixada de les temperatures tot i que encara no es manifestaran tempestes.

Vents freds amb possibles tempestes

De cares a demà, persistirà l’aire fred que es barrejarà amb la humitat marítima de la mediterrània. Provocant l’arribada de possibles tempestes en punts propers al litoral.

Seguint amb la previsió, Pascual fa referència a una millora de la situació meteorològica a partir de divendres. Els núvols i la tramuntana encara faran presència, però al llarg del dia el temps s’anirà tranquil·litzant.

A continuació, en Josep Pascual avança quina serà la situació de la mar i ens explica els factors que provoquen l’anomenada “mar creuada”.

Per concloure la previsió meteorològica, la temperatura del mar en dades d’abans-d’ahir es troba en 13,7 graus. Una temperatura que “en situacions de més bon temps, hauria de pujar més”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).