Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Sessió plenària de l’Ajuntament de Palafrugell

Escrit per el 26 de Gener de 2022

  • Com cada darrer dimarts de mes, ahir va tenir lloc el ple del nostre ajuntament
  • Es va aprovar una moció presentada per l’equip de govern

En una sessió plenària que va transcòrrer com una bassa d’oli, l’equip de govern va aprovar la seva pròpia moció, que va presentar el regidor Marc Heras. La moció dels grups municipals d’Esquerra Republicana, Som Gent de Poble i Junts per Catalunya, es presentava per aclarir la veritat sobre els atemptats de Barcelona i Cambrils de l’agost de 2017.

D’altra banda, el regidor de Ciutadans també va presentar una moció, per la millora dels serveis d’atenció als clients de les entitats bancàries, que va ser rebutjada pel plenari municipal.

Torn de precs i preguntes

En el torn de precs i preguntes, la part més llarga del ple, els grups de l’oposició van plantejar diverses qüestions a l’equip de govern, temes que volem repassar en aquesta informació.

La regidora d’Educació, Mònica Alcalà, va fer un resum de la situació escolar a Palafrugell. Recordem que la nostra emissora porta a terme, cada dia, una sèrie de reportatges amb cada una de les direccionsa dels centres escolars de la nostra vila.

També a preguntes de l’oposició, la regidora de Benestar Social Roser Massaguer informava de l’actualitat a la residència de la Fundació Palafrugell Gent Gran.

El regidor d’Obra Pública, Lluís Ros, va comentar les obres de l’antic Museu del Suro, al carrer de la Tarongeta. Les obres, segons el regidor, van a bon ritme i finalment, es podran acabar.

El portaveu del PSC, Juli Fernàndez, va instar l’IPEP a estar a sobre de les obres al centre de la vila, malgrat sigui un tema de Mobilitat. La raó que exposava era la incidència econòmica que tenen per Palafrugell les obres del Mercat. També va retreure a l’equip de govern que no atures les obres.

Finalment, el regidor de Mobilitat, Pau Lladó, informava d’alguns dels canvis aplicats a les zones de càrrega i descàrrega i d’aparcament de motos, que es van decidir a les reunions entre l’ajuntament, el Mercat i Oohx!gen.

Ple de l’Ajuntament. Imatge d’arxiu. el ple d’ahir va ser telemàtic.

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).