Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Segueix el procés per a l’ampliació del CAP de Palafrugell

Escrit per a 29 d'Abril de 2020

L’Ajuntament segueix el procés per a l’ampliació del CAP de Palafrugell. Aquest dimarts durant la celebració del ple del mes d’abril es va aprovar provisionalment la modificació puntual número 8 del POUM del municipi per a l’ordenació dels terrenys dels carrers Àngel Guimerà, Sant Ramon i  passeig Migdia contemplant  la dotació d’un equipament comunitari públic per a l’amplicació del Centre d’Atenció Primària de Palafrugell. Tots els grups municipals van recolzar aquesta modificació.

La primera passa per ampliar el CAP es va fer durant el ple de l’octubre del 2019. Aquesta nova passa permetrà que en el proper ple es faci l’aprovació final. Jaume Palahí, regidor d’Urbanisme exposa a Ràdio Palafrugell que després de la fase d’exposició pública es van presentar dues al·legacions. Una acceptada i una altra desestimada.

Així, quan es faci l’aprovació definitiva començarà el procés d’expropiació del terreny. Un procés que arriba després que no s’acordés un preu amb els propietaris pel traspàs de l’espai.

El preu que ha de dictar el Jurat d’Expropiació pot allargar-se fins a 9 mesos. No obstant això, Palahí remarca que no són ells els que marquen els tempos. D’altra banda, aquesta modificació del POUM també inclourà una franja que hagués separat l’ampliació de l’actual equipament. Així s’aconsegueix guanyar uns 500m2 i fer que els dos edificis tinguin continuïtat.

Així doncs, se segueix el procés per a l’ampliació del CAP de Palafrugell, gestionat pels Serveis de Salut Integrats Baix Empordà. En principi l’aprovació definitiva s’hauria de fer en el proper ple del mes de maig. Una nova passa que començarà a fer real una reivindicació històrica del municipi.

En aquesta cruïlla és on es farà l’ampliació del CAP de Palafrugell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *