Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Sandra Bisbe (Recuperem les Torretes): “Sembla que l’Ajuntament s’ho pren seriosament. Però, seguirem insistint i demanant resultats”

Escrit per el 8 de Març de 2023

  • Sandra Bisbe explica que les tasques de rehabilitació s’han de fer com més aviat millor perquè la construcció “està a punt de caure”.

Recuperem les Torretes destaca positivament la decisió de l’Ajuntament a l’hora d’encarregar el projecte de rehabilitació de les Torretes. L’equip de govern va anunciar, a l’últim ple municipal, que l’àrea d’Urbanisme havia mantingut reunions amb empreses externes especialitzades en la restauració d’edificis per rehabilitar la construcció històrica.

Sandra Bisbe del moviment Recuperem les Torretes explica a Ràdio Palafrugell que van presentar una instància a l’Ajuntament perquè es dugués a terme un projecte de consolidació de les Torretes, ja que és un Bé Cultural d’Interès Nacional dins d’una propietat municipal.

Afegeix que a Salvem les Torretes “estan contentes” perquè “sembla que l’Ajuntament s’ho ha pres seriosament”. Però, tot i que els serveis tècnics estan redactant un informe sobre l’estat actual, afirma que seguiran insistint fins que no hi hagi resultats.

Afirma que la rehabilitació s’ha de fer com més aviat millor perquè “l’edifici està a punt de caure” i “no s’ho pot permetre ni l’edifici, ni l’Ajuntament ni els palafrugellencs”. Explica que es va sol·licitar que el projecte es redactés abans d’acabar el mandat i que es pogués finançar amb el pressupost de l’any 2024 i no del 2025.

Bisbe explica que li agradaria saber si el projecte “ja és un fet” i si es resoldrà abans d’acabar el mandat.

Per altra banda, es va demanar incrementar les tasques de desbrossament i neteja al paratge. Consideren que els tres cops a l’any actuals són insuficients. També, que es retiri l’heura de la façana nord que afecta l’estructura de la construcció.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).