Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Salvem el Golfet alerta del despreniment de roques del penya-segat del Golfet

Escrit per el 7 de Febrer de 2020

L’Associació Salvem el Golfet alerta del despreniment de roques de grans dimensions del penya-segat del Golfet. Malgrat ser un fet habitual durant les llevantades, apunten que el pas de Glòria i de futurs temporals pot accelerar el retrocés del penya-segat.

D’altra banda, des de Salvem el Golfet avisen del risc geològic i de despreniments del penya-segat, atesa la naturalesa en retrocés del mateix. Expliquen que han presentat recursos i denúncies en aquest sentit. A més, apunten a la construcció edificada que no respecta la distància de 6 metres de servitud de trànsit quan, davant dels seus murs, hi ha projectat el camí de ronda que unirà el Golfet amb el Cap Roig.

Per tot això, des de l’associació ecologista demanen, entre d’altres coses que es realitzi una inspecció del penya-segat del Golfet i de les xarxes de protecció del mateix. També volen que es realitzi una inspecció del “camí de ronda” que transcorre paral·lel als murs de la finca del xalet del Golfet. A més, també volen se’ls informi de si, el futur camí de ronda serà segur tal i com s’ha projectat: amb passarel·la sobrevolada inclosa.

Aquestes i altres peticions han estat presentades a l’Ajuntament de Palafrugell a través d’una instància registrada el passat 5 de febrer.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).