Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Rodamón recull més de 500 gossos durant el 2019

Escrit per el 7 de Gener de 2020

  • L’Associació Protectora d’Animals de Palafrugell va recollir un total de 541 gossos.

Segons ha avançat TV Costa Brava, l’Associació Protectora d’Animals Rodamón de Palafrugell recull més de 500 gossos durant el 2019. En total, van ser 541. Així, aquesta xifra suposa que en els 10 últims anys, pràcticament s’hagin recollit 6.000 gossos.

En les diverses ocasions que ens hem posat en contacte amb el responsable de l’APA Rodamón, Àngel Viladegut, ha posat sempre la mirada en la manca de sensibilització. A més, també reclamava més mà dura contra la gent que no identifica els seus animals de companyia.

D’altra banda, també cal destacar les conseqüències de l’abandonament. Aquestes tenen incidència a nivell personal de l’animal, amb traumes psicològics, angoixa o desnutrició. Però, també en l‘àmbit social de despesa econòmica, accidents de trànsit o risc d’agressions, entre d’altres.

En aquest sentit, Àngel Viladegut recordava que el fet d’adoptar o adquirir un gos comporta una responsabilitat que pot arribar a durar més de 10 anys.

Així doncs, com avançaven els companys de Televisió Costa Brava, l’APA Rodamón de Palafrugell recull més de 500 gossos durant el 2019.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).