Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


#SocDeLaFamília: campanya contra l’abandonament de mascotes a l’estiu

Escrit per el 29 de Juliol de 2019

Des de l’any passat, els Mossos d’Esquadra van posar en marxa una campanya a la xarxa social Twitter per recordar les conseqüències legals d’abandonar els animals de companyia. Sota el hashtag #SocDeLaFamília alerten del patiment emocional que pateixen els animals abandonats.

Amb l’arribada de l’estiu els abandonaments dels animals de companyia creix de forma exponencial. Així, des dels Mossos es va iniciar una campanya per evitar el repunt durant els mesos d’estiu. Mitjançant Twitter i a través de l’etiqueta #SocDeLaFamília es difonen imatges i vídeos per canviar la dinàmica. A més, també es posa èmfasi en les conseqüències legals.

Des de l’APA Rodamón del Baix Empordà, Àngel Viladegut, reponsable de l’Associació recordava que a Palafrugell hi ha dues èpoques crítiques. D’una banda l’estiu i, de l’altra, la tardor.

A més a més, el futur d’aquests animals és difícil de pronosticar. Per un costat, alguns són adoptats poc temps després d’arribar als centres d’acollida. No obstant això, n’hi ha que es passen molts anys al centre. Fins i tot, Àngel Viladegut explicava que hi ha casos de gossos que estan millor a la protectora que en una casa.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).